JE L MOGUĆE DA JE OVA GLUMICA NOVA DEVOJKA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA? Nije htela više da ćuti o Breni i Bobi! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nova ljubav

JE L MOGUĆE DA JE OVA GLUMICA NOVA DEVOJKA VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA? Nije htela više da ćuti o Breni i Bobi! (FOTO)

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine.

Objavljeno:

Devojka Viktora Živojinovića više nije tajna. Snimak koji je sin Lepe Brene nedavno objavio na Instagramu napravio je opštu pometnju. Tada nismo znali ko je zavodljiva devojka u Viktorovom naručju, ali sada i te kako znamo.

Nova devojka Viktora Živojinovića je glumica Milica Tomašević koju publika obožava u seriji "Istine i laži". Ona je u intervjuu za Informer potvrdila vezu sa Bobinim i Breninim sinom.

Milica Tomašević
foto: Instagram

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - kroz osmeh je rekla Milica i i istakla kako ju je porodica Živojinović prihvatila.

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže buduća snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurki u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića.

Domaći mediji, inače, od kraja prošle godine pišu o ljubavi Viktora Živojinovića i Milice Tomašević, nakon što su viđeni na jednoj beogradskoj žurki.

Nakon Viktorove rođendanske proslave u aprilu, mediji su pisali da je Milica prisustvovala slavlju kao njegova devojka. Izbor blizak paru tada je istakao da Živojinovićevi roditelji ne žele da se mešaju u odabir svojih sinova.

- Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne — istakao je.

Viktor Živojinović
foto: Dragan Kadić

Kako je izvor blizak za Svet porodici dodao, Milica Tomašević je "snaha za primer".

- Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pevačici Aleksandri Prijović. — Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.

Malo je poznato da je Milica svojevremeno proglašena za Mis Kosova, kao i da je pored glume završila i ekonomiju.

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet — izjavila je glumica u jednom intervjuu.

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.