ON JE NOVA LJUBAV GORDANE ŠAULIĆ? Vrlo je MOĆAN I UTICAJAN, SLEDI I VERIDBA?!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

ON JE NOVA LJUBAV GORDANE ŠAULIĆ? Vrlo je MOĆAN I UTICAJAN, SLEDI I VERIDBA?!

Goca Šaulić zapala je za oko jednom inspektoru koji porodicu Šaulić poznaje godinama.

Objavljeno: 15:20h

Turčin Alsin Levent (35) izazvao je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, a povređen je pevačev kum Slobodan Stojadinović. Levent, koji je upravljao tuđim automobilom i to bez dozvole, je nakon horora na auto-putu uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u Nemačku se zaputio u subotu ujutru, na dan kada je trebalo da ima nastup u Bilefeldu. U Nemačku je otputovao avionom sa svojim prijateljem Kerićem i kumom Stojadinovićem. U avionu je sreo još nekoliko kolega: Seku Aleksić, Maju Berović, Dragana Kojića Kebu. Kako je pevačica Seka Aleksić kasnije otkrila, let je bio miran i prijatan.

Šaban Šaulić
foto: Printscreen

- Ćaskali smo, šalili se. Let je bio miran. Šaban mi je tad rekao da jedva čeka da se vrati kući - ispričala je pevačica.

Ona je dodala i da bilo planirano da Šaban sutradan, u nedelju, ima direktan let nazad za Srbiju, bez presedanja.

Kada je stigao u Nemačku smestio se u hotel, odmorio, a potom uveče otišao na svoj, kako tad niko nije mogao ni da nasluti, poslednji nastup u klub Bilefeld. Gosti su ispričali da je Šaban bio vidno veoma raspoložen. Ništa nije slutilo na tragediju koja je "čekala iza ugla".

Sa koleginicom Teom Tairović, Šaban je započeo svoj poslednji nastup rečima: "Jamo, pali, idemo!" i u svom stilu dao znak rukom muzičarima da krenu koncert.

"Odlaziš, odlaziš", bile su reči pesme koju je prvu zapevao ne sluteći koliko u tim rečima ima tragične simbolike.

Publika je bila oduševljena. Svi su skandirali "Šabane, Šabane" i uživali u atmosferi koju je zadnji poslednji put...

Posle iznenadne smrti Šabana Šaulića Gordana se u potpunost povukla iz javnosti i posvetila porodici, deci i unucima. Međutim, iako je njeno srce čini se zauvek zaključano i pripada samo voljenom suprugu, brojni muškarci voleli bi da se nađu u Gordaninom društvu i upute joj kompliment i po koju lepu reč.

Prema pisanju domaćih medija, Goca Šaulić zapala je za oko jednom inspektoru koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ Goca mu je bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, misteriozni inspektor trudi se da osvoji srce Šabanove udovice.

1 / 5 Foto: Zorana Jeftić

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor za Scandal! i dodaje:

– Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi.

Šaban Šaulić
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.