SAMO DA IM VIDITE FACE Bane iz NS izašao pred 30 cica i na TV ih pitao koju POZU U SEKSU najviše vole: Pogađate koju je izabrao? (FOTO)
Foto: Printscreen

nastao haos u studiju

SAMO DA IM VIDITE FACE Bane iz NS izašao pred 30 cica i na TV ih pitao koju POZU U SEKSU najviše vole: Pogađate koju je izabrao? (FOTO)

I ovog ponedeljka u emisiji "Izvedi me" gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da uživaju u talentovanim mladim momcima koji su na sve načine pokušavali da osvoje jednu od 30 devojaka
Objavljeno: 21:18h

- Mogu ja da izvedem ovde još par gluposti koje bi vama bile zanimljive, ali prestpostavljam da vas ne zanima da li ja mogu da se okrećem kao majmun. Hteo bih da vam kažem nešto drugo. Ono što vas verovatno interesuje jeste šta bi dečko bio spreman da uradi za vas. Isričaću vam šta sam ja uradio kada sam bio zaljubljen. Sa 17 godina sam, bez da je iko znao, seo na motor, sa veoma malo para, i otišao u Crnu Goru da iznenadim devojku - ispričao je Branko, a onda je došlo vreme da odabere samo dve devojke od njih 20, koliko ih je ostalo u igri.

Branko je ostavio Maju i Vanju, a postavio im je veoma škakljivo pitanje.

- Koja vam je omiljena poza u vođenju ljubavi? - upitao je kandidat, što je izazvalo burne reakcije u studiju.

- Saznaćeš - rekla je Maja, što je nagrađeno aplauzom.

- Ne bih da otkrivam to. Malo sam šokirana - rekla je Vanja, a zatim je Andrija otkrio da je jedna od ove dve devojke učestvovala na izboru za Mis Beograda.

Branko je na kraju odabrao Maju, iako je na papiru prvobitno napisao upravo Vanjino ime.

- Odgovor ove devojke me je potpuno fascinirao i to je presudilo - rekao je Branko.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.