Nemate para za doček? Ostajete gajbi uz TV? I ja sam to htela, ali je bolje da prodam TV i odem u šumu!
Foto: Fonet, Profimedia

program je teško sr*nje!

Nemate para za doček? Ostajete gajbi uz TV? I ja sam to htela, ali je bolje da prodam TV i odem u šumu!

S obzirom da ove godine radim i 31. decembra i 1. januara, rešila sam da se bar "okoristim" o novogodišnji program i uživam uz neke dobre filmove i program
Objavljeno:

Jel treba da pišem o Hepi TV uopšte, pa naravno da će biti live iz vile Parova, da gledamo još malo kako se tuku, piju, je*u, kad već ne možemo mi kod kuće.

foto: Public

Dakle, s obzirom da ću verovatno do ponoći zaspati od dosade i muke i pretrpanog stomaka sarmama, bar da vidim šta me očekuje 1.og januara 2017. godine!

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

RTS tvrdi pazar Žikinom šarenicom i furanjem svih delova Tesne kože tokom dana. Da ponovim, ne zezam se i ovo nije Njuz. Jedino što valja tog jutra kao i svake godine imaće RTS 2, odnosno novogodišnji koncert Bečke filharmonije koji mene bar uvek podseti na detinjstvo. Mamurna se budim, a čujem sa ćaletovog televizora kako trešti koncert, keva kuva kaficu, a miris podvarka ili sarme se širi po kući...

Pink nas u 2017. godinu uvodi na krajnje neobičan način, ili je bar meni prvi put da ovo vidim. Probudite se uz "Gazda Rajka", poljoprivredni rijaliti od 11 sati! WTF?!

foto: Printscreen

Prva kao da je maznula prošlogodišnju šemu od RTS, pa je ceo dan obojen Lepom Brenom, odnosno svim nastavcima filma "Hajde da se volimo". Ok, nije ceo dan, uveče u 20h imamo vrhunsko ostvarenje: "Čivava sa Beverli Hilsa". To mora da se gleda.

foto: Printscreen

Sve u svemu, najpametnije što možete da uradite ukoliko ste već kao i ja zaglavili kod kuće jeste da pozovete nekoliko prijatelja ili okupite porodicu bez TV-a. Provešćete se mnogo bolje, vaš IQ neće biti srazmeran temperaturi sobe, a verujte mnogo ćete se bolje provesti i mnogo više ćete se smejati.

Generalno, najbolja odluka koju možete da donesete u 2017. godini jeste da prodate vaš LCD TV i priuštite sebi nešto mnogo bolje, pametnije i lepše!

(N.A)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.