Ma ne, ne provaljuje se! 10 NAJ FOTOŠOP BLAMOVA SRPSKIH ZVEZDA 2016: Hteli da budu lepi - pa iskrivili zid, krov, hotel... (FOTO)
Foto: Instagram

Fotošop promašaji godine

Ma ne, ne provaljuje se! 10 NAJ FOTOŠOP BLAMOVA SRPSKIH ZVEZDA 2016: Hteli da budu lepi - pa iskrivili zid, krov, hotel... (FOTO)

Zbog ovih fotki naše pevačice, a vala i jedan pevač završili su na stubu srama! Ili vam, 10 situacija kad su naše zvezde krivile krovove i zidove da se ISPEGLAJU!
Objavljeno: 22:27h

Ni Soraja nije propustila da se izblamira ove godine i to baš pred kraj, pa je, da budemo iskreni ne znamo šta tačno uradila, ali je njena glava ispala duplo manja od njene dojke enormne veličine!

#yogatime ????

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Međutim, ako vam ni ovo nije dovoljno, tu je Jelena Krunić, učesnica rijalitija "Farma" i "Parovi" i go-go igračica koja očigledno želi da ima mnogo veću pozadinu nego što je to slučaj.

Krunićka je objavila fotku na kojoj se naguzila kako bi joj pozadina izbila u prvi plan, no verovatno nije bila zadovoljna izgledom iste te je morala dodatno da je obradi u Fotošopu.

Jelena je kako bi povećala zadnjicu iskrivila i zid i ogradu na terasi. Šta sve devojke neće uraditi zarad dobre fotke! OMG!

foto: Printscreen/Instagram/JELENA KRUNIĆ

S druge strane, pevačicu Ljupku Stević nije zanimala njena zadnjica, već se koncentrisala na svoje grudi koje su ispale pomalo čudno. Kao da se nalazi neka rupa na vrhu, odnosno kao da joj je deformisana dojka.

Drage devojke uvek birajte ????‼️❣???? Ja sam izabrala svoju ❤️ @penna_atelier

A photo posted by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

A ko kaže da muškarci ne koriste fotošop?

Filip Živojinović je okačio fotku sa svojom dragom Prijom gde stoje zagrljeni i tu ne bi bilo ništa čudno da im lica nisu toliko ispeglana, da je evidentno da je u pitanju nestručno rukovanje u programu za obradu fotki.

Salut à tous !

A photo posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

I glumica Danijela Vranješ htela je da se malo ispegla tj. istanji pa se pohvalila gotovo savršenom linijom u beloj haljini selfijem iz kupatila.

Selfi bi još i prošao da se pločice iza nje nisu iskrivile od zatezanja struka.

Danijelu nisu štedeli u komentarima, od “dobar majstor za pločice”, preko “toliko dobra da krivi prostor iza sebe” do “kako li se snalaziš u ekselu?”. Šta reći, sama se namestila...

foto: Printscreen/Instagram/danijelavranjesica

A sada stižemo i do neprikosnovene kraljice fotošopa! Ali i jednog kralja!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.