Ma ne, ne provaljuje se! 10 NAJ FOTOŠOP BLAMOVA SRPSKIH ZVEZDA 2016: Hteli da budu lepi - pa iskrivili zid, krov, hotel... (FOTO)
Foto: Instagram

Fotošop promašaji godine

Ma ne, ne provaljuje se! 10 NAJ FOTOŠOP BLAMOVA SRPSKIH ZVEZDA 2016: Hteli da budu lepi - pa iskrivili zid, krov, hotel... (FOTO)

Zbog ovih fotki naše pevačice, a vala i jedan pevač završili su na stubu srama! Ili vam, 10 situacija kad su naše zvezde krivile krovove i zidove da se ISPEGLAJU!
Objavljeno: 22:27h

Poznati ponekad znaju malo više da opuste ruku, odnosno miša, zažmure na jedno oko i mrtvi hladni objave fotografije na kojima su bukvalno izobličeni!

Estradne ličnosti obično se podvrgnu plastičnoj hirurgiji kako bi bile zadovoljnije sobom, svojom figurom i generalno izgledom, ali one malo maštovitije i više umetnički nastrojene ponekad znaju baš lepo da se zabave u programima za obradu fotografija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako da drage dame, a vala i gospodo, ukoliko ste već zavisne od selfija, a ne dopadaju vam se obline koje posedujete pre nego što krenete u avanturu zvanu "fotošop", iz najbolje namere vam kažemo, prvo dobro razmislite!

Pevačica Jelena Karleuša nije baš puno razmišljala pa je pre nekoliko meseci nastupala u Turskoj u čast fudbalskog kluba svog supruga u haljini koja je podsećala na ribarsku mrežu. Na ovoj fotografiji se malo, ustvari malo više, razigrala u fotošopu pokušavajući da stanji struk pa ga je slučajno do pola izbrisala. Upsić!

???????? @besiktas

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ipak, kada bi postojalo takmičenje među našim damama sa estrade, koja je najneiskusnija u fotošopu, bivša žena Vladimira Stojkovića osvojila bi verovatno prestižnu nagradu.

Manekenka Bojana Rajić fino bi sve nas udesila pa bismo bili mršavi k'o sajle, ali, doduše malo izdeformisani.

Bojana je letos, želeći da preoblikuje svoj struk i zadnjicu, poremetila čitavo more!

foto: Printscreen/Instagram/bojanarajic

Ali ima ona ozbiljnu konkurenciju!

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, takođe se dohvatila fotošopa kako bi stanjila struk.

Kebina mala iskrivila je zemljište i čitav zid iza sebe da bi stanjila figuru, a rezultat: blam neviđenih razmera!

foto: Printscreen/Instagram/natashakeymusic
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.