Sirotinjo, gledaj kako se prodaju za 100.000 evra! Srećna nam 2017. uz Meduze, Ajfonke, Zmajeve, Rivase...
Foto: Damir Dervišagić

Lični stav

Sirotinjo, gledaj kako se prodaju za 100.000 evra! Srećna nam 2017. uz Meduze, Ajfonke, Zmajeve, Rivase...

Parovi i rijaliti programi su i stecište propalih pevača, znate onih koje niste videli 100 godina osim u tektovima na temu "Jel se sećate?", onih koji isto tako šetaju od rijalitija do rijalitija, pa posle izlaska nabodu 2,3 tezge u kafani kod Zorice Marković i onda opet sve u krug...
Objavljeno:

Da počnemo od onoga što sam videla noćas, a plašim se i da se prisetim, sve se nadam ispariće u nekom skrivenom folderu u kom držim i 4 jahača apokalipse . Elem, šta je tu je...

Gledam ti ja tako učesnike i mislim se kako se sve ove devojke bave nekim modelingom, nekada manekenstvo sa striktnim pravilima, sada je modeling i svaka devojka se time bavi. Ružna, lepa, niska , visoka. ma važi, ali nećemo sada da zalazimo u detalje.

foto: Damir Dervišagić

Pobednica "Snajki" je bar bila iskrena, lepo devojka kaže ne bavi se ni sa čim, ali je zato vizionar!

Ne bi ništa od Parova bila kada se ne bi pojavila vidovita Vesna Rivas i to na metli, ničim izazvana. Ponekada mislim da ta žena ima ozbiljno mnogo slobodnog vremena i viška dosade kada poslednjih par godina samo sedi u rijaliti programima i svađa se sa svakim ko joj uputi "pogled sa visine", jer ona je VESNA RIVAS i zna da gleda u šolju i karte!

foto: Damir Dervišagić

Mislim, s obzirom na velika imena ostalih učesnika ona mu i dođe kao Elvis Presli.

Prva starleta Zrenjanina, a nadamo se i poslednja Sandra Meduza dokopala se i tog dugo očekivanog poziva neke produkcije rijalitija, pa je brže bolje pohitila da pokaže sada sve što ume i zna.

Reče žena mrtva hladna, da će biti verna svom dečku, ali će i imati seks u Parovima! WTF?!

foto: Damir Dervišagić

Izgleda da su to te moderne veze koje ja zaista ne razumem, a i ne mogu da se trudim da ih skontam.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.