Sirotinjo, gledaj kako se prodaju za 100.000 evra! Srećna nam 2017. uz Meduze, Ajfonke, Zmajeve, Rivase...
Foto: Damir Dervišagić

Lični stav

Sirotinjo, gledaj kako se prodaju za 100.000 evra! Srećna nam 2017. uz Meduze, Ajfonke, Zmajeve, Rivase...

Parovi i rijaliti programi su i stecište propalih pevača, znate onih koje niste videli 100 godina osim u tektovima na temu "Jel se sećate?", onih koji isto tako šetaju od rijalitija do rijalitija, pa posle izlaska nabodu 2,3 tezge u kafani kod Zorice Marković i onda opet sve u krug...
Objavljeno:

Nagrada ove sezone je 100.000 evra, a kakvi ljudi će se boriti za novac i malo popularnosti, videćete

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada bi mi se kojim ludim i potpuno nemogućim slučajem desilo da završim u prostoriji sa ovim učesnicima Parova, stepen nelagodnosti bi mi svakako izazvao napade panike.

foto: Damir Dervišagić

Gledala sam noćas početak rijalitija koji je verovali ili ne jedan od najgledanijih u našoj maloj, ali apsolutno vrednosno poremećenoj Srbiji. Norme, moral, porodične vrednosti, ljubav? Nestadoše u vidu svih ulagača u Srbiju u vidu magle.

foto: Printscreen

Preko 20 učesnika i ove godine će se boriti za 100.000 evra koje će im navodno promeniti život. U toj borbi, sva oružja su dozvoljena, sve taktike opravdane, a gledaoci samo navijaju želeći još opštenja, tuča i psovka koje ni "na jednom ćošku nećete čuti".

foto: Damir Dervišagić

Parovi koji veze nemaju ni sa kakvim parovima, osim možda ako se spoje u wc-u, nastavljaju sa radom. Nismo ih videli čitavih par meseci, ali smo tada gledali "Snajke" koje su u većini slučajeve spakovale svoje prnje i prešle u drugu kuću, jer žena koje su voljne da rade sve pred kamerama su uvek dobrodošle.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.