PRVA BEBA U PAROVIMA! ŠOK! Gledaćemo kako Ajfonki raste stomak, kako se nosi sa mučninama, a Gastoz će biti ćale! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

može li bolesnije?

PRVA BEBA U PAROVIMA! ŠOK! Gledaćemo kako Ajfonki raste stomak, kako se nosi sa mučninama, a Gastoz će biti ćale! (FOTO)

- Mislim da bi ljudima bilo spektakularno zanimljivo da gledaju kako mi stomak pupi, kako se nosim sa mučninama, da budu sa mnom dok doktor bude radio ultrazvuk - priča Tijana...
Objavljeno: 13:05h

- Ja ću biti uz njega i pružiću mu maksimalnu podršku jer znam da je preživeo jedan od najtežih perioda u životu. Zorica me ne zanima. Njihova veza je ionako već dugo na klimavim nogama. On i ja smo probali, videli smo da se odlično slažemo u krevetu, pa zašto ne bismo to ponovili. Muškarcu je najvažnije da ga žena zadovolji i onda ne gleda druge. Ako mi uspemo da obnovimo romansu, mislim da će Zorica biti samo prošlost - rekla je Ajfonka.

Starleta dodaje i da ne bi imala nikakav problem da trudnoću iznese u rijalitiju pa čak i da se porodi pred kamerama.

- Ako bebu napravimo u "Parovima", trebalo bi onda tu i da se rodi. Mislim da bi ljudima bilo spektakularno zanimljivo da gledaju kako mi stomak pupi, kako se nosim sa mučninama, da budu sa mnom dok doktor bude radio ultrazvuk. Mnoge svetske zvezde su snimale svoj porođaj pa zašto onda ne bih mogla i ja? Možda će neko misliti da se šalim, ali polako videćete da ja ono što zamislim i ostvarim - zaključila je Tijana.

foto: Printscreen Youtube / Parovi TV HAPPY

(Espreso.co.rs/ Izvor: Happy tv)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.