KAKAV SU VAM PAR? Sad je udata za svetsku zvezdu, ali pre DŽUNIOR DŽEKA, Kajin muž bio je diler droge koji je pobegao iz Zabele! (FOTO)
Foto: Nebojša mandić / print screen instagram kaya_ostojic / Print screen Facebook NIKOLA DRAGOJLOVIC SOVA

Od krimosa do DJ-a

KAKAV SU VAM PAR? Sad je udata za svetsku zvezdu, ali pre DŽUNIOR DŽEKA, Kajin muž bio je diler droge koji je pobegao iz Zabele! (FOTO)

Svi sada pevačicu Kaju znaju kao suprugu svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeja, ali zaboravljena je njena prošlost
Objavljeno:

- Nisam imala ama baš nikakva saznanja o tome da se Nikola bavi dilovanjem droge ili slično. Mi smo već šest godina razvedeni, a od toga je on pet godina živeo u inostranstvu. Šta god da mu se dešava ja sam kao žena ravnodušna, ali nisam kao majka našeg zajedničkog deteta. Naša ćerka Nikolina ga mnogo voli jer je dobar prema njoj, a čime god da se bavi on će uvek biti njen otac - rekla je ovom prilikom Kaja.

Katarina Ostojić Kaja je, kako kažu njeni prijatelji, svog bivšeg muža nekoliko puta obišla dok je bio iza rešetaka.

On je nakon 3 godine provedene u zatvoru uspeo da pobegne iz Zabele, a pevačica nije želela da komentariše njegovo bekstvo. Od tada se Nikoli gubi svaki trag...

foto: Facebook/Nikola Dragojlovic Sova

Ipak, uspeli smo da pronađemo Nikolu koji čak ima i Fejsbuk na kom piše da živi u Beču i da je veren.

Jedno vreme Kaja i Nikola imali su korektne odnose, a onda su se opet posvađali. Ona se u međuvremenu udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali ni ovaj brak nije potrajao. Sada je udata za di-džeja Džuniora Džeka.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.