KROZ SUZE I BOL: Ana Ivanović po prvi put o Bastijanu, usamljenosti, porodici i bebi!
Foto: Printscreen

Ispovest

KROZ SUZE I BOL: Ana Ivanović po prvi put o Bastijanu, usamljenosti, porodici i bebi!

Ana Ivanović progovorila je o braku sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, i otkrila da li planiraju proširenje porodice
Objavljeno:
foto: Printskrin/Instagram/anaivanovic

Ana je sa suzama u očima pričala o svojim najbližima i odricanjima kroz koje su oni prošli kako bi ona ostvarila svoje snove i postala uspešna teniserka.

- Moja mama je prestala da radi da bi me pratila na turnirima. Moj brat je tada bio mali, i ostajao je kod kuće sam. Teško mi je da pričam o tome jer postajem emotivna. Nismo znali u šta smo se upustili, ali na moju sreću našli smo put. Trudim se da im svakog dana vraćam za tu žrtvu.

Sama provodi noći

Iako je oduvek dobijala ljubav i pažnju porodice, ona ne krije da je često bila usamljena.

foto: preentscreen, instagram

- Tenis je individualan sport. Ljudi ne shvataju da, bez obzira na sve, bez obzira na to da li tog dana pobediš ili izgubiš, na kraju dana vratiš se u praznu hotelsku sobu sam - rekla je ona i dodala:

- Morala sam da naučim da prepoznajem prava i lažna prijateljstva. Ali, shvatila sam da je svaka osoba stigla u tvoj život da te nauči nečemu, bez obzira na svoje namere. Svako pokaže svoje pravo lice, kad tad. Ipak, bila sam povređena u takvim situacijama. Emotivna sam, ali sam naučila da takve stvari ne primam k srcu jer znam da ne mogu da utičem na njihov izbor, već treba da sledim svoj put. To se trudim da promovišem kroz humanitarni rad sa decom.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.