Na operacije je pukla BOGATSTVO, pa morala sve da vadi:  Soraja zbog zdravlja skinula implante, a kad čujete koliko je para dala...
Foto: Instagram/sorajavucelic

UŽAS

Na operacije je pukla BOGATSTVO, pa morala sve da vadi: Soraja zbog zdravlja skinula implante, a kad čujete koliko je para dala...

- Ona je na operaciju otišla baš mirna, jer zna da to radi zbog sebe
Objavljeno:

- Istina je to što ste čuli. Trenutno nisam u mogućnosti da previše pričam, pa se čujemo čim se budem oporavila. Samo ću vam reći da sam srećna što sam ispravila ovu grešku i da mi se veoma sviđa kako sada izgledam - rekla nam je Soraja, a onda smo je ostavili da se oporavlja.

Podsećanja radi, Soraja do sada nije krila da je uložila u svoj izgled, pa je jednom prilikom i rekla šta je sve veštačko na njoj.

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

- Nemam problem da kažem šta je na meni veštačko, jer je naoko to očigledno. Povećala sam grudi, usne, radila sam nos i zube i redovno idem na tretmane lica. Čim se vratim iz kozmetičkog salona, gde mi nakon tretmana zasija lice, svi me pitaju da li sam se zatezala. U suštini, najlepše je kad se neguješ i regulišeš ishranu, odmah se menjaš nabolje.

O Sorajinim estetskim zahvatima se dosta spekulisalo, pa se tako u medijima spominjalo da je za operacije davala i do 90.000 evra. Ona je svojevremeno isticala da je za silikone u grudima i usnama, operaciju nosa, nove zube i silne tretmane lica iskeširala mnogo novca, u vrednosti džipa koji su joj zapalili u Crnoj Gori. Kad se sve sabere, novi izgled platila je čak 90.000 evra.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.