POZNATI PEVAČ HOSPITALIZOVAN: Zbog bolesti je morao SVE DA OTKAŽE, situacija ALARMANTNA! (FOTO)
Foto: RINA

šok

POZNATI PEVAČ HOSPITALIZOVAN: Zbog bolesti je morao SVE DA OTKAŽE, situacija ALARMANTNA! (FOTO)

U komentarima je dobio brojne podrške obožavatelja koji su mu poželeli brz oporavak.

Objavljeno:

Poznati istarski pevač Alen Vitasović oglasio se na društvenim mrežama i objavio vest da otkazuje sve zakazane koncerte zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, po savetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon tri godine bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam", napisao je Alen u statusu koji je podelio na svom facebook profilu.

Alen Vitasanović
foto: Instagram

U komentarima je dobio brojne podrške obožavatelja koji su mu poželeli brz oporavak.

"Ne samo što si izvanredni muzičar, veliki divan čovek, ti si Alene veliki borac, a upravo zbog toga prijatelju ti ćeš ubrzo nastaviti gde si sada stao. Srećno ti od srca i zna se, nema predaje", "Samo hrabro", "Čuvaj se i želim brz oporavak", "Nije lako pustiti ono što te pokreće, ali zna se koji je prvi prioritet = zdravlje. Neka si srećan i voljen, šaljem vibrice zdravilice, dragi Alene", "Brzo ozdravljenje i povratak na scenu", "Sve najbolje ti želim i ne predaj se", poručili su mu.

Prema pisanju Alen se trenutačno nalazi u pulskoj bolnici, odakle im se javio i otkrio kakvo mu je trenutno stanje.

"Teška korona s bronhitisom, ne mogu se uopšte kretati. Tu sam u pulskoj bolnici u izolaciji. Mučim se, grozno mi je. Moram koristiti invalidska kolica, sva sreća pa imam odlično osoblje i tretman. Da nisam došao na vreme ne bi me verovatno sada ni bilo ", izjavio je Alen.

Alen Vitasović
foto: Instagram

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.