SNIMIO HIT SA SEVERINOM, PA PROMENIO LIČNI OPIS: Zvali ga SRPSKI BRED PIT, a sada je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)
Leon, Foto: Printscreen Instagram/leon_music1

kakva promena!

SNIMIO HIT SA SEVERINOM, PA PROMENIO LIČNI OPIS: Zvali ga SRPSKI BRED PIT, a sada je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Usledila je velika transformacija!

Objavljeno:

Muzičar Stefan Dimitrijević Leon proslavio se učešćem u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” i duetu sa Severinom, a svi ga pamte kao simpatičnog plavušana.

Upravo zbog njegovor karakterističnog izgleda, poredili su ga sa Bredom Pitom i Džastinom Biberom, a sada se potpuno promenio i ima drugačiji stil.

Leon je maštao da postane popularan kao Zdravko Čolić, a sada se ošišao i nabacio mišiće, pa mu ljudi na društvenim mrežama često pišu da više ne liči na sebe.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Jednom prilikom, muzičar se javno oglasio na svom profilu na Instagramu i progovorio baš o ovoj temi.

– Stalno dobijam pitanja tipa zašto si se napucao tako? Šta će ti to? Ne izgledaš više lepo, gde je stari Leon? Šta se dešava? Evo ovako, da vam pojasnim koliko toliko zašto je sve to tako.. Verujem da svakom od vas dođe neki period kada vam je svega dosta i želite da radite i bavite se nečim drugim što volite, želite jednostavno neku promenu… – počeo je Leon.

– Da, ošišao sam se, ne želim više plavu kosu, ne želim dugu kosu, ne želim više da budem taj lik, moji teenage dani su prošli. Želim i idem ka nečem drugom, ovo je nešto što me trenutno najviše ispunjava, osećam se srećno, i pomeram granice mnogo brže nego što sam očekivao… Pesme su tu, sve su trenutno na stand by-u… Ne želim da silim trenutno, hoću da lepo osetite svaki stih u pesmi… Korona je svakog osakatila na neki drugačiji način, meni je uzela mnogo toga ako pričamo o meni, ali zašto gledati samo negativnu stranu, sagledajte malo šire stvari oko sebe, probajte da razmislite malo pozitivno, ona vam je takođe i stvorila priliku za nešto drugo, nešto novo, dala vam je prostor, vreme da probate nešto da radite što do sada niste imali vremena ni da pokušate, kao što je meni trenutno u ovoj situaciji – nastavio je muzičar.

– Vidim taj prostor koji želim da iskoristim baš na ovaj način, da se posvetim maksimalno sebi… Kako fizički tako i psihički… Mnogo sam toga prošao do sada, sa 17 godina sam upao, kako ja volim to da kazem, u “Baru punu krokodila”… Pare ko pare, dođu i odu, “drugari” takođe dođu u većini slučajeva za**bu pa onda odu, a neki samo odu… ali ono što je najbitnije, to je familija, i dobro znam koga svrstavam u familiju, a koga u drugare… Familija je uvek tu i ona uvek istinski beskrajno podržava, jer familiju ne održava keš, nego ljubav! I upravu ste kad se zapitate gde je stari Leon… Onaj mali plavi dečkić što peva i igra… Nema ga, ni ja ga nisam video odavno… Čak u sebi ne osećam ni njegovo prisustvo više… Ako se pitate zašto… E to ću vam već pojasniti u pesmama, jer zapravo koliko kod neki mislili da me poznaju, uopšte me ne poznaju – zaključio je Leon.

Pogledajte u galeriji kako Leon sada izgleda:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/leon_music1

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.