ONA JE BILA NAJVEĆA KRISTIJANOVA LJUBAV, RODILA MU JE SINA LAZARA: Umrla je od raka dojke, nikada je nije prežalio!
Foto: privatna arhiva/printscreen

FOTO!

ONA JE BILA NAJVEĆA KRISTIJANOVA LJUBAV, RODILA MU JE SINA LAZARA: Umrla je od raka dojke, nikada je nije prežalio!

Učesnik “Zadruge” Kristijan Golubović nikada neće preboljeti Danijelu, najveću ljubav iz mladosti, koja je preminula od raka dojke 2009. godine.

Objavljeno:

On je i dan danas pominje i ne krije da nijednu nije voleo kao nju.

– Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila. Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo, koliko su se voleli, toliko mnogo su se i svađali. Nikad se nisu venčali, ali kao da su bili u braku. Mnogo su želeli da dobiju dete, međutim, ona nije mogla da zatrudni. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo – priča izvor Skandala i dodaje da je tek posle hormonske terapije uspela da zatrudni.

foto: Privatna arhiva

Njihov sin Lazar rođen je 1995. u Grčkoj jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme. Kad je saznala da boluje od raka dojke, molila ga je da joj oprosti što mu, zbog njihovih kasnijih loših odnosa, čak sedam godina nije dozvolila da vidi dete.

foto: Privatna arhiva

Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti. Bio je spreman da život da za nju samo da preživi. Nažalost, Danijela nije uspela da pobedi bolest i preminula je 2009. Njemu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog sina Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.