POTVRĐENO, TRUDNA LUNA ĐOGANI STIŽE U ŠIMANOVCE: Produkcija najavila njen dolazak!
Foto: Printscreen Instagram

Iznenađenje!

POTVRĐENO, TRUDNA LUNA ĐOGANI STIŽE U ŠIMANOVCE: Produkcija najavila njen dolazak!

Nova epizoda 13. sezone najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić ugostiće nikad aktuelniju ekipu pobednicu “Zadruge 2” Lunu Đogani, repere Ivana Ivanovića Đusa i Nemanju Đerića Đeksona, pevačicu Lenu Čolak i TikTok senzaciju Kiki Nikolić.

Objavljeno:

Nakon turbulnetnih dešavanja u “Zadruzi 3”, Luna Đogani konačno je uplovila u mirnu luku, a svoje obožavaoce je obradovala vestima da je u drugom stanju. Sa njenom trudnoćom došlo je i dugoočekivano pomirenje sa majkom Anabelom Atijas, sa kojom nakon treće sezone najgledanijeg rijalitija nije ostala u dobrim odnosima. Srećne vesti okupile su porodicu, a Luna će po prvi put otkako je drugom stanju gostovati u emisiji “Amidži šou”. Šta se promenilo u njenom životu otkako je saznala da je trudna, kakve radikalne promene planira, da li napušta Beograd i sa kakvim komentarima se susretala, Luna će otkriti u emisiji “Amidži šou”. Naravno, kao pobednica “Zadruge 2” i učesnica tri sezone ovog rijaltiija, Luna će dati svoj sud o aktuelnim zadrugarima i uzbudljivim dešavanjima.

The eyes, they never lie?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Posle dužeg vremena, kod Ognjena stiže i Nemanja Đerić Đekson, koji je upravo kroz učestvovanje u “Zadruzi 1” stekao veliku popularnost. Nakon toga, Đekson se u potpunosti posvetio karijeri, a pre nekoliko dana objavio je duet “Loša devojka” sa koleginicom Sarom Reljić koja se već našla u trendingu. O tome šta planira dalje kada je o karijeri reč, da li ima promena na ljubavnom planu i kako komentariše dešavanja u “Zadruzi 4”, Đekson će govoriti ovog utorka na Pinku.

foto: Printscreen

Pet godina nakon poslednjeg gostovanja, u studio emisije “Amidži šou” dolazi i kontroverzni reper Ivan Ivanović Đus. Šta se u njegovom životu promenilo u toku ovih pet godina, šta misli o aktuelnoj rep i trep sceni u Srbiji i regionu i da li bi se oprobao kao učesnik “Zadruge”, Đus otkriva kod Ognjena u emisiji.

foto: Filip Plavčić

Lena Čolak ponovo dolazi u “Amidži šou”, ali ovog puta svojom prvom pesmom “Majko”. Za samo dve nedelje, pesma ima više od 1.100.000 pregleda na Jutjubu, što je svakako veliki uspeh. Da li je teško izboriti se za svoje mesto na estradi, kakve komentare dobija za pesmu i koji su joj sledeći koraci u karijeri – na sva ova pitanja Lena će dati odgovor sutra uveče.

foto: Printscreen

Kiki Nikolić, rođena kao Kristijan Nikolić 1996. godine u Šapcu, najpoznatiji je transvestit u Srbiji. Kao neko ko je drugačiji, Kiki je stekla veliku popularnost u Srbiji, a zbog urnebesnih klipova na Instagramu je prati 36.000 korisnika, dok je na TikToku još popularnija – ima više od 132.200 pratilaca! Kako je prihvaćena u Srbiji i šta su njeni planovi za budućnost, Kiki otkriva u emisiji “Amidži šou”.

Očekuju vas i lude igrice i izazovi, zato ne propustite još jednu uzbudjivu epizodu emisije “Amidži šou” uživo u 22 časa na TV Pink!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.