SVI SE SMEJU OVOJ FOTKI TUČE, A NIKO NE KAPIRA KOLIKO JE OZBILJNO! Zašto je Kristijan držao Tomoviću NOGU? (FOTO)
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

SVI SE SMEJU OVOJ FOTKI TUČE, A NIKO NE KAPIRA KOLIKO JE OZBILJNO! Zašto je Kristijan držao Tomoviću NOGU? (FOTO)

Pojedini gledaoci rijalitija Zadruga su još uvek u šoku zbog žestoke tuče koja se sinoć dogodila između Vladimira Tomovića i Mikija Đuričića koji je diskvalifikovan i iz ove sezone.

Objavljeno:

Dok mnogi gledaju snimak tražeći opravdanje za jednog i drugog, na društvenoj mreži Tviter je osvanula foka koja je mnoge nasmejala, a nisu ni svesni zašto se smeju????

Naime, tokom tuče kada se Tomović zaleteo na Mikija, Đuričić je iskoristio njegov zalet i uspeo da ga obori na zemlju, tada se ne vidi jasno ko je koga udario, ali Tomović izgleda da je pao u klasičan nokaut.

Dok se svi smeju zašto Kristijan podiže noge Tomoviću ne shvataju da je Golubović uradio najbolju stvar u ovim situacijama.

Za one koji se smeju pa očigledno nikad nisu bili u tuči niti prisustvovali jednoj, kada je čovek u nesvesti od nokaut udarca, hitno mu se podižu noge da mu se krv vrati u glavu da bi se probudio.

Ova slika i snimak nisu nimalo smešni, ovo je pokazetlj da situacija nije bila naivna i da je Miki trebao u svojoj mladosti da se bavi boksom a ne rijalitijem, ima ruku kao malj tešku!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.