ŠOK OTKRIĆE! INSPEKTORKA LILI PRODAVALA PO*RNO SNIMKE?? Dodirivanje intimnih delova koštalo je 300 evra
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

ŠOK OTKRIĆE! INSPEKTORKA LILI PRODAVALA PO*RNO SNIMKE?? Dodirivanje intimnih delova koštalo je 300 evra

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili ne krije da voli da se snima i fotografiše u eksplicitnim pozama, ali zaboravila je da spomene da je na taj način i navodno zarađivala novac - tvrdi "Alo".

Objavljeno: 10:46h

Naime, kako njena bivša bliska prijateljica navodi, aktuelna zadrugarka je sve do prošle godine navodno zarađivala snimajući intimne delove tela, za one koji su voljni da za to izdvoje pozamašnu sumu novca.

- Počela je tako da zarađuje kada je otišla iz policije. Nije imala posao, a ni muškarca koji bi je finansirao, pa se dosetila kako lako da zaradi. Ušla je na sajt za razmenu se*s sadržaja, raspitala se šta se najviše plaća, povezala se sa strancima i ubrzo počela da šalje por*o fotke i snimke - navodi izvor i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

- Lili je brzo uvidela da je stranci, pogotovo oni stariji, obožavaju, pa je udvostručila cene. "Obične", se*si fotografije, naplaćivala je oko 30 evra, dok su snimci na kojima snima svoje gole grudi, zadnjicu i dodiruje intimne delove koštali oko 300 evra. Osim naših ljudi, njene snimke su rado plaćali Evropljani i Amerikanci, pa je u tom periodu veoma lepo živela - priča izvor i ističe, da je bivša inspektorka prestala tako da zarađuje čim je upoznala sadašnjeg verenika iz Amerike.

- Sama je već ispričala da joj verenik svakog meseca šalje novac. Ona misli da je to pohvalno, zato tako i priča, bez ikakve sramote. Ruku na srce, bolje da priča da je sponzoruša, nego čime se bavila zarad malo više novca - zaključuje izvor za "Alo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.