NAKON POTRESNE ISPOVESTI ZERINE HEĆO O ZLOSTAVLJANJU OGLASIO SE I DADOV ADVOKAT: Ona sve laže!
Zerina Hećo ispovest, Foto: Printscreen Youtube

KO KOGA TU LAŽE

NAKON POTRESNE ISPOVESTI ZERINE HEĆO O ZLOSTAVLJANJU OGLASIO SE I DADOV ADVOKAT: Ona sve laže!

Tada ju je bivši dečko, kako tvrdi, konstantno zvao i maltretirao, čak je došao i ispred zgrade u kojoj je smeštena

Objavljeno:

Naime, nakon što je bivšeg dečka Dada Glišića prijavila za maltretiranje, Zerina je nastavila da iznosi u javnost detalje njihove turbulentne veze. Njena drama, kako je objasnila,

počela je pre nekoliko dana, kada je došla u Beograd kako bi se podvrgla hemoterapiji. Tada ju je bivši dečko, kako tvrdi, konstantno zvao i maltretirao, čak je došao i ispred zgrade u kojoj je smeštena. Tada je Glišić, po njenoj prijavi, završio na razgovoru u policiji, nakon čega je pušten na slobodu.

foto: Printscreen

U ispovesti za „Alo!“ Zerina je priznala da danima živi u strahu od osvete bivšeg dečka, ali i da se plaši za svoj život.

-Proteklih godinu i po dana trpim fizičko i psihičko zlostavljanje, što me je iscrplo i dovelo do toga da sam sada anoreksična i često depresivna. Došla sam u Beograd kako bi se lečila od raka i nisam očekivala da će mi Dado napraviti problem, pogotovo jer ima zabranu da mi priđe. Međutim, on je nakon odbijenih poziva i ignorisanih poruka došao ispred mog stana i kucao na vrata, zbog čega sam opet zvala policiju i prijavila ga, a oni su ga odmah priveli - počinje Zerina priču za „Alo!“ i dodaje da se plaši za svoj život. -Okrenuo je sve moje ljude protiv mene, čak je pokušao to da uradi i sa mojom mamom. Danima se tresem od straha jer znam da ima pištolj u stanu i spreman je na sve - rekla je Zerina i objasnila zbog čega pre nije prijavila svog bivšeg dečka.

foto: Printscreen/ Instagram/ zerinooooo

-Teško mi je da to objasnim. Najverovatnije imam „stokholmski sindrom“, volim svog nasilnika, a on mi priređuje sve ovo da bi me doveo do ludila jer hoće da se ubijem. Slučaj sam prepustila policiji i predala im sve dokaze, među kojima su poruke i fotografije mojih modrica od pre par meseci kada sam sve skrivala. Dešavalo se mnogo puta da se u javnosti pojavim pretučena i da to prikrivam, a na pitanje mojih prijatelja: ,,Da li je sve u redu?” odgovarala bih potvrdno i verovala da će se sve rešiti, da ću moći da se odvojim od njega i posvetim se sebi i svojoj ćerki - priča Zerina. -On sada priča da sam sama sebe povređivala i da on to može da dokaže! Priča tu priču da bi se prikrio, on je taj koji me je povređivao i fizički uništio - potreseno govori Zerina i dodaje: -Dado ima moje fotografije na kojima povraćam u kupatilu, zbog povreda i lošeg zdravstvenog stanja, a on sada to koristi i laže da sam bila u alkoholisanom stanju - kaže nekadašnja zadrugarka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.