PRVO ZERININO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI, OVAKO IZGLEDA NAKON MODRICA! Bolje da je pucao, gazio me nogama do nesvesti
Foto: printscreen

ovako izgledaposle batina

PRVO ZERININO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI, OVAKO IZGLEDA NAKON MODRICA! Bolje da je pucao, gazio me nogama do nesvesti

Poznata rijaliti učesnica Zerina Hećo dospela je u žižu javnosti zbog burnog raskida sa pevačem Dadom Glišićem.

Objavljeno:

Ona je pre par dana iznela u javnost prljav veš iz njihove veze, i tvrdila da ju je Dado navodno maltretirao i tukao zbog čega ga je na kraju i prijavila policiji, a o čemu detaljnije možete čitati u sledećem tekstu.

Zerina je danas gost na televiziji Pink gde je odlučila da iznese baš sve detalje njihove burne veze, a sa sobom je ponela i dokumentaciju, kako od lekara, tako i od nadležnih službi.

foto: printscreen

Ona je između ostalog govorila o Dadovom poslednjem navodnom fizičkom maltretiranju.

Zadnje batine, velike koje sam primila bile su pre našeg odlaska u Banjaluku, gde me je odveo u studio, u izolovanu sobu, gde niko ništa ne može da čuje. Bacio me je na pod i petama me je udarao po glavi, leđima, nogama. Ja sam bila sklupčana u ćošku. Molila sam ga da prestane, a on je nastavljao dok nije izgubio fizičku snagu da me tuče. Onda bi znao da me pita “Hoćeš li još”?! Ja sam posle tih batina, najgorih do tad, bila pet dana u krevetu i nisam mogla da ustanem jer sam bila skroz plava! Cela moja desna strana, od boka na dole je bila u hemtomima, uho je bilo plavo, čelo… To je bilo gaženje nogama! Davao bi mi tablete za smirenje… Ja sam potom tražila da idem psihijatru. Shvatila sam da mi treba pomoć od psihijatra , da ja to sve izdržim, mentalno, da idem da tražim lekove da ja prebrodim to sve, kad on mene istuče, pa da imam čime da se utešim.”, govorila je Zerina.

Šta je još Zerina rekla pogledajte u sledećem video prilogu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.