ZERINA HOĆE DA SE UBIJE, UZIMAJU JOJ DETE! Snimila se kako KUKA I MOLI ZA POMOĆ, izgledao kao živi KOSTUR - JEZIVO!
Foto: Instagram / Printscreen

JEZIVO

ZERINA HOĆE DA SE UBIJE, UZIMAJU JOJ DETE! Snimila se kako KUKA I MOLI ZA POMOĆ, izgledao kao živi KOSTUR - JEZIVO!

Govorio je da hoće da mi pokloni pesmu

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Zerina Hećo u specijalnoj emisiji, koja je upravo počela na televiziji Pink, otkriće sve o drami kroz koju je prošla. Na Zerinu je, kako ona tvrdi, fizički nasrnuo njen bivši emotivni partner, pevač Dado Glišić, kog je i prijavila policiji.

foto: Printscreen

Sukob je ekalirao u utorak kada je Glišić priveden jer je prekršio zabranu prilaska i otišao kod svoje bivše partnerke. Zerina je u emisiji rekla da je zabrinuta kako će njena ćerka podneti sve to jer kreće u školu za nekoliko dana.

foto: Printscreen

- Sara polazi za 10 dana u školu, ne znam kako ću da izvedem, sve je u javnosti. Kako će ona sve izdržati. Policija ima pristup mog broja telefona, sve mogu da provere. Ja ne lažem. Postoje i svedoci koji će da svedoče na sudu, ali zbog ovog javnog blaćenja. Ja se više ničega ne plašim, moja snaga je moje dete. Sara je moja snaga. Boriću se i verujem da će pravda da izađe na videlo. Nadam se tome - rekla je Zerina, a onda je počela da iznosi detalje odnosa:

foto: Printscreen

- Dado se meni javljao i pre mog ulaska u Zadrugu. Govorio je da hoće da mi pokloni pesmu. Stupila sam u kontakt tako što sam mu odgovorila na poruku. Nisam verovala, sećate se kakva sam bila kad sam izašla. Ubeđivao me je da dođem kod nje u studio, da snimim pesmu. Iskreno dopao mi se. Lepo se ponašao prema meni, bila mi je tada potrebna pažnja i ljubav.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.