ON JE BIO FAN VLADIMIRA TOMOVIĆA I ULAZI U ZADRUGU 4: Ima informacije o svima, a otkrio je MRAČNU TAJNU ANE KORAĆ!
Ana Korać i David, Foto: Printscreen

ŽENA ZVANA PREVARA

ON JE BIO FAN VLADIMIRA TOMOVIĆA I ULAZI U ZADRUGU 4: Ima informacije o svima, a otkrio je MRAČNU TAJNU ANE KORAĆ!

Ovaj dvadesetčetvorogodišnjak dolazi iz Šapca i spreman je da napravi haos u Imaginarijumu

Objavljeno:

Bliži nam se četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga" i već se uveliko spekuliše ko bi mogao od učesnika da se nađe u Beloj kući od šestog septembra. Dobili smo informaciju da će u rijaliti ući Peđa Mijanović pa smo ga kontaktirali kako bismo proverili ova saznanja.

foto: Printscreen/TV Pink

Ekskluzivno za portal Srbija Danas otkrio je da je istina da je u pregovorima sa produkcijom i da postoji mogućnost da će postati zadrugar. Peđa se bavi privatnim biznisom, a u slobodno vreme radi i kao menadžer jedng kluba. Ovaj dvadesetčetvorogodišnjak dolazi iz Šapca i spreman je da napravi haos u Imaginarijumu. Bio je fan Vladimira Tomovića u Zadruzi 2 i vodio je jednu od stranica njegove podrške na Instagramu. Potom nam je otkrio da zna mnoge tajne bivših i budućih zadrugara i da je spreman sve da otrkije pred kamerama.

foto: Printscreen Instagram

Ja znam neke informacije preko Vladimira, ali i što sam čuo od ljudi po Beogradu i Šapcu. Imam eksplicitne fotografije nekih bivših zadrugara i oni to sigurno ne bi voleli da bude pušteno u javnost. Videću kako će se ko postaviti prema meni u rijalitiju, pa ćemo videti da li će doći do toga da ih prosledim medijima. Čuo sam da je Ana Korać pre Davida bila verena i da je prevarila tog dečka s kim je bila i da je posle toga pukla veridba. To su mi rekle bliske drugarice njenog bivšeg dečka.

On je bio moj favorit, ranije smo se čuli, ali više nismo u kontaktu. Pre nekih 15-tak dana smo pričali na lajvu na Instagramu, ali više nismo u kontaktu u kakvom smo bili ranije. Upoznali smo se u Crnoj Gori i stalno smo ranije razgovarali. Vidim da me je otpratio sa Instagrama, ne znam zašto.

?

A post shared by Pedja Mijanović (@pe_dja__) on

Mislim da je Mensur skroz okej i dečko na mestu. Ne bih ulazio u njihov odnos, meni nikada on Mensura nije spomenuo. Poznajem njegovog rođenog brata, Ardijana. Upoznali smo se u Sutomoru i nastavili smo druženje. Brat mu je skroz okej dečko, dobar je lik - rekao je Peđa za portal Srbija Danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.