MILICA KEMEZ NAČISTO ODLEPILA! Počela da proziva devojke za PROSTITUCIJU, pa najavila TUŽBU protiv Pešićke!
Milica Kemez, Foto: Printscreen

OPLETI PA ZA POJAS ZADENI

MILICA KEMEZ NAČISTO ODLEPILA! Počela da proziva devojke za PROSTITUCIJU, pa najavila TUŽBU protiv Pešićke!

U medijima se pojavio eksplicitni snimak Radeta Lazića sa Sarom Plavšić, budućom učesnicom Zadruge 4

Objavljeno:

Milica Kemez skrenula je pažnju medijima u "Zadruzi 3", a iako se prvi put predstavila javnosti, pridobila je velike simpatije publike koja ju je pratila od veze sa Filipom Đukićem preko burnih svađa s Borom Santanom, ali i sukoba koji su eskalirali usled iznošenja neistina o njenom navodnom bavljenju prostitucijom, te u intervjuu za Rijaliti otkriva šta se zapravo krije iza kuloarskih glasina od Jelene Pešić, koju će tužiti za iznošenje lažnih informacija o njoj.

foto: Printscreen

O razlozima raskida i mnogim drugim temama govori za naš list i ekskluzivno otkriva i da će njena autobiografska knjiga uskoro ugledati svetlost dana.

U medijima se pojavio eksplicitni snimak Radeta Lazića sa Sarom Plavšić, budućom učesnicom "Zadruge 4", kako biste ga okarakterisali nakon prevare vaše sestre?

- Rade nije prevario Mirelu, snimak je star, ta devojka ga je namerno pustila u medije, čak je i platila, kako sam čula, izvinjavam se Radetu.

Smatrate li da vas je Bora Santana iskoristio zarad publiciteta i zbog toga ušao u vezu sa vama?

foto: Printscreen

I da je ušao sa mnom u vezu zbog rijaliti-priče, kasnije me je zavoleo, ne mogu osporiti da me je voleo, ali očigledno ne na pravi način.

Šta vas je najviše povredilo u Filipovom ophođenju prema vama nakon što ste bili intimni posle jedne žurke?

Najviše me je povredilo što je ispalo da sam započela i tu vezu i taj odnos, on je taj koji me je muvao i potencirao na tom odnosu, a ispalo je obrnuto, prebrzo sam mu pokazala emocije.

Ko je bio najveća ljiga u "Zadruzi" i zbog čega?

- Najveća ljiga jeste Jelena Pešić jer je folirant i drukara, ja sam za nju sve tamo činila, branila je, hranila, a zabila mi je nož u leđa. Opet sam je štedela iz poštovanja prema njoj i njenoj porodici, volela sam je kao sestru, ali je prešla sve granice. Kod mene je problem što se vežem za par osoba i njima dam bezuslovnu ljubav, nisam je baš dobila zauzvrat.

foto: printcreen

Zbog čega vam se ogadila Jelena Pešić?

- Ogadila mi se onog momenta kad sam shvatila da je razumela rijaliti-igru i da je plivala po tom pitanju, da je zarad cilja spremna na sve, ogadila mi se kad sam shvatila da se šlepa uz favorite, a najviše kad sam shvatila da ne ume da čuva tajne. Tamo je svaka moja tajna zloupotrebljena, a šta sam mogla?! Svoj život su čuvali i lažno mi se predstavljali dok sam ja, budala, sve dala na tacni.Jelena Pešić je, vređajući vas, pomenula jedno selo pored Prištine. Da li planirate da je tužite za to? - Što se tiče sela pored Prištine, moraće to na sudu da ispriča. Zaista nikada tamo nisam bila, iskreno, muka mi je da me ljudi povezuju s prostitucijom samo zbog mog izgleda. Mogu da idem na poligraf i dokažem da li sam se ikad bavila takvim poslom. Radila sam u klubu, posle kluba nas je taksi vozio u stan, sad se svi prave ludi. Mnoge devojke to rade i možda bi i potvrdile, ali se plaše istih osuda. To je tako, čim neko ode preko, odmah je prostitutka. Najjače mi je što mene tako nazivaju. Smešna i žalosna priča. Znam da deca koja su kao ja često skrenu s puta, možda sam i ja ponekad pravila greške, ali sam se trudila da se vratim na pravi put.

Ko vas je najviše nervirao i zbog čega?

- Najviše su me nervirali foliranti i lažovi, ali shvatila sam da su u rijalitiju samo budale iskrene.

Da li prema Ivani Šopić osećate animozitet i odbojnost zbog menjanja tri partnera u rijalitiju?

foto: Printscreen

- Što se tiče Ivane, ona je kul ortak i bar nije loš čovek. Ne sudim nikom ko se iskreno pokaje. Napolju za 10 meseci promene i po 20 partnera i više, mnogi misle da su u rijalitiju loši ljudi, a napolju su gori. Ko zna čega bi u rijalitiju bilo sve da nema kamera i ko bi s kim bio. Znam da su devojke koje su sada udate i fine promenile partnera kao čarapa, ali to nije snimljeno i njih niko ne osuđuje. Znam i one koje sede, a mame i tate ih finansiraju, pa pljuju ljude koji se bore za dinar. Lako je komentarisati ispred tastature i iz mišje rupe. Napolju su svi sveci, nikad ne bi ovo-ono, a upravo su te fine najgore. Radim sa ženama osam godina. Za one za koje nikad ne biste rekli da su nemoralne, e upravo te jesu - piše Republika

Šta biste najradije izbrisali iz vaše prošlosti?

- Iz prošlosti ne možemo izbrisati ništa, ali je možemo ostaviti tamo. Oživimo je samo onda kad je dovedemo u sadašnjost. Moja prošlost niti moje detinjstvo nisu bili lepi, ali verujem da će budućnost biti bolje. Neko ima lepo detinjstvo, neko lep brak, neko obrnuto. Nikad niko ne zna šta ga u životu čeka. Zato ne treba suditi i ismevati ljude koji su teško živeli, nikada ne znate šta baš vas čeka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.