PRVI PUT POSLE ZABRANE ZBOG KORONE - STIGAO U ZADRUGU Luna saznala za sve Markove laži o njenoj sestri
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

PRVI PUT POSLE ZABRANE ZBOG KORONE - STIGAO U ZADRUGU Luna saznala za sve Markove laži o njenoj sestri

Nezgodna situacija.

Objavljeno:

Luna Đogani tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem dotakla se i sukoba sa Markom Miljkovićem zbog umešanosti njene rođene sestre.

Naime, Miljković je tvrdio da je o sestri vodio računa i plaćao ručkove, davajući joj 2.000 dinara, što se na kraju ispostavilo kao potpuna laž, kada se mlađa ćerka Anabele i Gagija oglasila za medije.

- Umešana je u ovo, morala je da daje i izjave. To nije Markov stil, ja znam, on daje od srca. Meni je mnogo puta učinio i kad tako nešto uradi, ja se zapitam zašto to radi, kada to nije on, da li je to uradio u besu. Povredilo me jeste i on to zna i mislim da to nikada više ne bi uradio. To je nešto što je moju mamu najviše i povredilo - rekla je Luna.

Luna Đogani prethodnih nedelja preživljavala je raskid, porodičnu dramu, ljubavni brodolom sa Markom Miljkovićem, u šta su umešani i njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Nakon svega što je popričala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Đoganijeva je priznala i da li vidi kraj svim dramama.

- Postoji problem koji ne može da se reši, za sada. Meni je bitno da kada se reši, da se stvarno reši. Meni se desilo da prvi put opsujem majku. Ja imam strahopoštovanje prema njoj, ovde se desilo toliko toga da jedna drugoj svašta kažemo. Ona je previše povređena, jer ima pravo, ne pričam sa Markom - ispričala je Luna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.