OGLASILA SE LUNINA DRUGARICA UZ BRDO PSOVKI: Prvo se istuširaj posle tri dana zatvora i teraj se u 3 lepe iz Srbije
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OGLASILA SE LUNINA DRUGARICA UZ BRDO PSOVKI: Prvo se istuširaj posle tri dana zatvora i teraj se u 3 lepe iz Srbije

Tačnije, bivša drugarica. Uz psovke i grube reči...

Objavljeno:

Prvo ju je kritikovala zbog veze sa Slobom Radanovićem i stala je na stranu Kristine Kije Kockar, potom su ona i Luna Đogani postale velike rijaliti drugarice u "Zadruzi" gde ju je branila, a potom i podržavala u početku muzičke karijere kada su napustile imanje u Šimanovcima.

Jelena Krunić je ponovo promenila mišljenje o još uvek aktuelnoj pobednici "Zadruge", za koju kaže da ju je žestoko razočarala i to ne biranim rečima - uz psovke i grub ton. Ona se oglasila na Instagramu nakon brojnih skandala koje je Luna napravila u trećoj sezoni zajedno sa majkom Anabelom Atijas, ocem Gagijem Đoganijem i doskorašnjim dečkom Markom Miljkovićem, i brutalno je isprozivala svoju "doskorašnju drugaricu", kako sama kaže.

foto: Printscreen

- Ovo će biti poslednja stvar koju ću izneti za rijaliti. Javno se obraćam gospođi Luni Đogani. Prvo se istuširaj posle tri dana zatvora. Čak se i Velika šefica, Milica Mitrović, oglasila povodom toga i objasnila da je imala mogućnost da se okupa, ali da to nije htela. Iskreno si mi se zgadila. Pričaš priče, lažeš mažeš, a vraćaš se kod "druga", j*bača Gastoza koji te je izdao po ko zna koji put. Koji bi ti muškarac preko toga prešao, pogotovo što ideš kod osobe koju tvoj dečko ne voli? Kome ti teraš kontru? Sve si slagala javno! Slušaš mamu i tatu da ti pričaju priče koji su zakazali kao roditelji. Anabela ostavlja dete od 15 godina da ga čuva čovek koji se leči od alkoholizma i narkomanije. I koji je pipkao Lunu, što joj je kao izetelo... Ko ti garantuje da neće Ninu da pipka? Ostavila si mu dvoje ženske dece... Baš me briga da li ćete me tužiti? Dokle više da mažete i lažete? Kakva bre fama? - besno je pričala Krunićka u dahu, a potom dodala:

- Luno, moj ti je savet da posle ovoga ne budeš javna ličnost! Pokazala si sve najgore o sebi... Ja bih ti kao bivši prijatelj preporučila da kad izađeš, da se pokupiš i odeš u tri lepe... Da prodaš stan za koji si još dužna i da te Srbija i Balkan ne vide minimum jedno dve godine

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.