GLEDAOCI ZGROŽENI! Zbog farse i sažaljenja u rijalitiju, Luna koristi mrtvu devojku!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

GLEDAOCI ZGROŽENI! Zbog farse i sažaljenja u rijalitiju, Luna koristi mrtvu devojku!

Ovo je otišlo predaleko?

Objavljeno:

Neki učesnici "Zadruge" očigledno nemaju ni stida ni srama, niti imaju svest u šta se ne dira. Jedna od tih osoba je svakako Luna Đogani, koja je sinoć zgrozila gledaoce. Naime, pobednica druge sezone je zarad svoje manipulacije u rijalitiju, a sve kako bi navela Marka Miljkovića da joj oprosti laži, koristila preminulu misicu Dijanu Milojković.

Sada da možeš da vratiš vreme i da možeš da vratiš nju na pet minuta, da li bi poželeo da opet pogreši i da joj opet sve oprostiš– pitala je Luna Stefana.

Naravno, grešili smo oboje. Grešili smo i ja i ona. Verovatno znam zašto me to pitaš. Jer sam Anabeli rekao da nikada ne znaš kada je poslednji put da nekog zagrliš - rekao je Stefan Luni.

Naravno, ona to pita zbog sebe - dodala je Anabela Atijas.

foto: printscreen

Ovim pitanjem, gledaocima je bilo jasno, da Luna pokušava da izazove sažaljenje kod Marka i u te svrhe koristi nesrećnu devojku. Na "Youtube", ispod snimaka, brojne osude su na račun ove zadrugarke.

Koliko je ovo ružno i morbidno. Sa ovim se treba prestati odmah - jedan je od komentara gledalaca ispod snimka na "Youtube". – Da li je realna da sad koristi tu priču da bi naterala Marka da joj oprosti što je lagala? Bukvalno odvratno spominjati njeno ime u ovakvim temama i iz ovakvih razloga, providno je zašto je to pitala... - ovo je reakcija još jedne osobe koja je sinoć gledala "Zadrugu". – Ogavnije pitanje u životu nisam čula, koja manipulatorka! - glasila je još jedna od negativnih reakcija na Lunino pitanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.