DOKTOR UBEĐEN DA ĆE ANABELA DOŽIVETI MOŽDANI UDAR! Ona ni ne sluti koliko je malo deli do totalne tragedije
Foto: printscreen

jezivo

DOKTOR UBEĐEN DA ĆE ANABELA DOŽIVETI MOŽDANI UDAR! Ona ni ne sluti koliko je malo deli do totalne tragedije

– Anabela je psihički jako loše

Objavljeno:

Kako dani odmiču u rijalitiju, Anabela Atijas je u sve gorem stanju! Umesto da reši odnose sa ćerkom Lunom i da se smiri, ona samo upada u nove sukobe, a to može da bude kobno po nju!

foto: printscreen

Kako je za SCANDAL! objasnio jedan lekar specijalista, ukoliko se ne smiri u najkraćem mogućem roku, vrlo lako može da doživi moždani udar! To, kako kaže, ima ili kobni ishod, ili ostavlja strašne posledice!

– Anabela je psihički jako loše, ona je nestabilna ušla u rijaliti i tamo se prepucava sa detetom, bivšim mužem, i nekim tamo zetom, to su gluposti – objašnjava doktor za medije i dodaje:

– Stres je u njoj nagomilan godinama unazad, njoj je potreban restart i preporod, ali stalno ulazi u nove konflikte i što je još gore, sa ćerkom je u sve lošijim odnosima. Smeta joj taj Marko, ljuti se što je Luna dobra i sa ocem, ali mora da je pusti. Pa i ona je sama pravila svoje izbore. To je prosto tako prirodno i nema sile da se promeni – kaže doktor i nastavlja:

foto: printscren

– Mislim da će loše proći ako ne okrene novi list! Ona mora da se posveti sebi, a ne isterivanju pravde u rijalitiju! To je glupost, posebno me brine jer je jako emotivna, ima traume od detinjstva, o bračnim da i ne govorim… Samo neka moli Boga da ne dobije moždani udar, a kako je ja sada vidim, nije daleko od toga – upozorava lekar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.