ANABELI I GAGIJU SAOPŠTENO DA JE KIJA PODNELA TUŽBU PROTIV LUNE: Istog trenutka su ustali i saopštili ovo
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANABELI I GAGIJU SAOPŠTENO DA JE KIJA PODNELA TUŽBU PROTIV LUNE: Istog trenutka su ustali i saopštili ovo

Ovo je sve zanimalo!

Objavljeno:

Zorica Marković napravila je presek nedeljnih događaja, mahom vezanih za odnos Marka Miljkovića, Lune Đogani i Anabele Atijas, a potom su majka i otac Lune Đogani prokomentarisali podnetu tužbu Kije Kockar protiv Đoganijeve zbog iznetih kleveta na njen račun.

- Kroz obe sezone, po ko zna koji put gledam to izdanje Lune Đogani, iako to nisam podržavala, prilazila sam kao čovek, bilo mi je žao. Jelena Pešić jeste razlog svađa Lune i Marka, Luna je počela na mene da se dere. U životu nisam videla da jedna ćerka može tako da se ponaša prema majci, da histeriše. Međutim, Luna i dalje nastavlja da se folira izjavama da je ona stvorila "Zadrugu". Luna pleše oko šipke, presvlači se nekoliko puta da bi se svidela svom dečku. Posle se gadi na narodnu muziku, kao to joj je fuj. Rekla sam joj da prvo mora da nauči da peva, pa onda neka pljuje. Ako je Kija tužila Lunu za klevete, to jeste kleveta. Mene nikada ne bi moga neko da zabrani

"Kako komentarišeš to što je Kija tužila Lunu jer je pričala da joj je minirala nastupe" - glasilo je pitanje novinara za Anabelu Atijas.

- Sud je tu da proceni, zato postoje te ustanove, ne znam šta drugo da kažem -rekla je Atijasova, a potom je prokomentarisao i Gagi Đogani,

- Ja nisam ni znao da Kijini ljudi miniraju Lunine nastupe. To što je rekla, ona ima pravo da je tuži, nemam šta drugo da kažem - dodao je Gagi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.