MININA MAJKA NE SPAVA NOĆIMA, U STRAHU JE ZBOG ĆERKE: Mensurova familija je OPASNA, on je MENTALNO OGRANIČEN
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MININA MAJKA NE SPAVA NOĆIMA, U STRAHU JE ZBOG ĆERKE: Mensurova familija je OPASNA, on je MENTALNO OGRANIČEN

Ivana Vrbaški je u užasnom psihičkom stanju zbog straha da će Mensur Ajdarpašić nauditi njenoj ćerki Mini Vrbaški na sve načine, a njena najveća bojazan je da bi i život mogao da joj oduzme ukoliko bi ga ostavila ili opasno naljutila.

Objavljeno:

Pošto Ivana već duži vremenski period odbija da govori za medije, njen blizak prijatelj odlučio je da progovori u Ivanino ime i da javno ukaže na problem sa kojim se suočava Minina porodica zbog njene patološke veze sa agresivnim i labilnim Crnogorcem, kako su okarakterisali kik-boksera i manekena iz Bara.

"Ivana Vrbaški potpuno je van sebe otkad je primetila da je Mensur patološki zaljubljen u njenu ćerku Minu i da je kod nje izazvao agresiju kakvu ranije nikada nije pokazivala ni privatno, a ni u rijalitiju. Ivana noćima ne spava jer stalno prati "Zadrugu" da bi videla šta se dešava Mini i dokle je Crnogorac spreman da ide u svom ludilu i nervnom rastrojstvu. Ivana se još više plaši zato što zna da je Mensurov brat u zatvoru. Minina majka je očajna što Mina ne liči na sebe, nego se potpuno prepustila bolesnoj vezi u kojoj moli Mensura za ljubav kad bi trebalo da mu bez razmišljanja okrene leđa. Takav tip čoveka je spreman i da ubije iz nemoći", ispričao je prijatelj Ivane Vrbaški za Srpski Telegraf koji je želeo da ostane anoniman iz straha od Mensurovih najbližih.

foto: Printscreen

Kako navodi izvor, Mensur nema samo jednog brata koji je u sukobu sa zakonom, nego i braću u široj familiji koja su takođe lišavana slobode kao i Mensurov brat Ardijan.

"Oni su opasna familija. Mensur zbog svoje braće oseća sugurnost da vređaipreti batinama i osvetom svima koji mu se zamere u rijalitiju. A on je mentalno ograničen i ljubomoranje čak i na predmete oko Mine. Zamislite kako je Mininoj majci dok Mensur Minu optužuje da flertuje sa svim i svakim, ne samo sa zadrugarima nego i sa obezbeđenjem. U tim trenucima on gubii ono malo razuma što ima i ponaša se destruktivno po sebe i okolinu. Sve to zadaje Ivani nenormalan stres i prosto ni sama ne zna gde to može da odvede Minu", istakao je prijatelj Minine majke. Ivana, koja je gledaocima poznata po bezrezervnoj podršci i snazi koju je pružila ćerki i kad se svet gnušao od Mininih postupaka, sada je na lekovima za smirenje i potpuno skrhana zbog razmišljanja o ishodu bolesne veze naslednice sa Crnogorcem.

foto: Printscreen

"Ivana se boji da će Mensur kada izađe iz rijalitija, ako ga i dalje emocije budu držale i zaljubljenost prema Mini, napraviti problem ne samo njoj nego i celoj njenoj porodici. Ivana je svesna da njena ćerka nije cvećka i da lako menja muškarce, ali ovakvu vezu veruje da nije zaslužila" naglasio je Ivanin prijatelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.