OTKRIVENA VELIKA TAJNA JELISAVETE ORAŠANIN I MILOŠA TEODOSIĆA! Evo zbog čega je dete stalno samo sa OVIM roditeljem
Foto: Marina Lopičić

svi detalji

OTKRIVENA VELIKA TAJNA JELISAVETE ORAŠANIN I MILOŠA TEODOSIĆA! Evo zbog čega je dete stalno samo sa OVIM roditeljem

Kako dalje saznajemo, slavlje koje će prirediti u Italiji će biti intimno

Objavljeno:

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić spremaju se da svojoj mezimici Petri naprave slavlje povodom prvog rođendana u Italiji, gde će okupiti najbliže prijatelje i rodbinu.

foto: Printscreen Instagram

Od kada je u njihov svet došla Petra, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se trude da njihovoj mezimici obezbede srećno detinjstvo ispunjeno ljubavi. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali zbog Teovih čestih poslovnih angažmana i treninga, mala Petra više vremena provodi sa majkom. Kako će uskoro napuniti godinu dana, Jelisaveta je već osmislila kako će da izgleda rođendan.

- Jelisaveta je veliki perfekcionista. Angažovala je agenciju za dekoraciju rođendana, ali da se odradi po njenoj želji. Ona vodi računa o estetici, pa već je dala nekoliko ideja kako bi trebalo da izgleda Petrin rođendan. Nisu žalili novac, samo da sve izgleda bajkovito, ali ne i kičasto. Ne voli da preteruje. No, kako su Italijani ljudi od stila, to joj neće predstavljati problem prilikom ukrašavanja prostora - kaže naš izvor.

foto: Starsport©

Kako dalje saznajemo, slavlje koje će prirediti u Italiji će biti intimno.

- Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama. Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni - dodaje naš izvor.

Jelisaveta je vrlo posvećena majka, te vrlo staloženo uz pomoć supruga podiže svoju naslednicu.

- Nisam paničar kada je Petra u pitanju. Sve ide kako treba i kako funkcionišu sve druge mame - naglasila je ona i dodala:

foto: Printscreen

- Petra se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja - kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

Šarmantna glumica je ranije rekla da je mnogo vezana za porodicu i da je to njena baza.

- Ja sam kao lavica, ne dam nikada na svoje. I kada sam bila mala nisam dala na sestru nikada, ni dan-danas na porodicu. Da ne pričam sada o svojoj porodici. To mi je od majke ostalo. Ona je uvek bila a i danas je lavica - navela je Jelisaveta.

Inače, Jelisavetin put do trudnoće nije bio lak, a ona je svoje iskustvo javno podelila kako bi dala podršku i drugim ženama koje prolaze kroz isto.

foto: Printscreen

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je glumica za magazin “Hello”.

Miloš: Moram da se dokazujem kao tata

Košarkaš Miloš Teodsić retko priča o porodici, ali je za roditeljstvo ranije rekao da je to najlepše iskustvo koje ima.

– Sasvim nova uloga za mene i sigurno da je najlepša koju sam imao dosad u životu. Zasad mi ne ide loše, ali prošlo je tek nešto više od sedam meseci. Moram još mnogo da se dokazujem kao tata – uz osmeh je ispričao Teo i dodao:

foto: Vladimir Sporčić

– Nije teško uklopiti porodičan život i karijeru, ali je potrebno mnogo razumevanja. Ako se sve napravi kako treba, onda je pravo uživanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.