ZOLINA MAJKA HOĆE U ZADRUGU DA SE OBRAČUNA S MARIJOM! Ori se Derventa od plača: To je moje UNUČE, to je SRCE BABINO
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ZOLINA MAJKA HOĆE U ZADRUGU DA SE OBRAČUNA S MARIJOM! Ori se Derventa od plača: To je moje UNUČE, to je SRCE BABINO

Bosa ne odustaje.

Objavljeno: 09.10.2019. 10:39h
  • 1

Zbog bebe Miljane Kulić i Zole izbio je žestoki rat njihovih porodica!

Zolinoj majci Bosi je strašno pozlilo zbog svega što se dešava, pa je hitna pomoć pre nekoliko dana dolazila u njen stan u Derventi, kako bi joj dali injekciju za smirenje.

Komšinica Zoline mame koja živi u istoj zgradi otkriva da je ona sada spremna da uđe u "Zadrugu" i javno se obračuna s Marijom koja tera Miljanu da abortira.

- Bosa je van sebe, bila je srećna kada je čula da je Miljana trudna i rekla je sinu da mora da uđe u rijaliti i da bude uz nju, kao i da oboje imaju njenu podršku za budućnost i bebz koja je na putu.

foto: Pritnscreen

- Bosa je Zolu rodila u vanbračnoj zajednici i on je svog ocaprvi put video kada je imao 12 godina. Mučenica je zbog toga prošla pakao, namučila se u životu, i zato neće da tako prođe i njeno unuče. Njoj je pre neki dan pozlilo kada je čula kako Marija ubeđuje Miljanu da abortira. Rekla je da će umreti ako Miljana ode na kiretažu.

- Samo kuka na sav glas, ori se ceo komšiluk od njenih jecaja: "To je moje unuče, to je srce babino, imam prava da se ostvarim kao baba! Marija već ima unuče, a moje hoće da ubije. Bog neka je kazni za to što radi. Dabogda je se svi odrekli, da sama ostane! Samo su joj pare u glavi, da je moje dete bogataš, ona bi ga prihvatila. Ako treba idem u "Zadrugu" da se lično obračunam s njom, krv će da padne ako treba" - priča uznemirena komšinica i dodaje:

- Niko ne može da smiri Bosu, sad je prestala i da jede od sekiracije. Uplašili smo se da joj ne stane srce koliko se nervira. Ona je rekla da će da proda imanje u selu i da će taj novac dati Zoli i Miljani, samo da joj ona rodi unuče. Trese se jadnica od muke i plače što Marija šikanira Miljanu i njenog sina.

foto: Printscreen

Komšinica iz Dervente otkriva još da se najviše plaši šta će biti sa Zolinom majkom ako Marija stvarno natera Miljanu na abortus.

- Ne znamo kao će Bosa preživeti ako Miljana abortira. Ona je Zoli rekla da kaže Miljani da je uz njih i da će da im pomaže oko deteta, čak i Željka prihvata kao svoje unuče. Njoj je želja da ima unuče od sina jedinca. Zola isto želi to dete, samo što je sada zbunjen.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media