JOŠ JEDNA NOĆ PAKLA ZA MILJANU KULIĆ! Zola opet SLAGAO NA POLIGRAFU i to na NAJVAŽNIJEM PITANJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

JOŠ JEDNA NOĆ PAKLA ZA MILJANU KULIĆ! Zola opet SLAGAO NA POLIGRAFU i to na NAJVAŽNIJEM PITANJU

Lazar Čolić Zola stavljen je na poligraf, a ukućani i ove večeri gledaju koje je on odgovore dao na postavljena pitanja, kao i koliko je bio iskren.

Objavljeno: 09.10.2019. 09:53h
  • 1

Sledeće pitanje glasilo je: "Da li ćeš sebe, svoje prohteve i interese, stavljati iznad detetovih interesa?", a Zola je rekao: "Ne". Njegov odgovor bio je lažan.

Kada je čula odgovor na ovo pitanje i da Zola slagao, Miljana Kulić je počela da plače i da se trese. A tom prilikom izjavila je kako trenutno nije u stanju da iznese svoj stav na ovu temu. Nekokoliko sekundi nakon toga, Miljanina majka Marija izašla je iz Bele kuće i otišla u apartman.

- Ja sam rekao da ne znam kakav je osećaj imati dete. Za mene je bolesna osoba koja sebe stavlja iznad svog deteta. Ako sam ja bolestan i stavljam sebe ispred deteta, onda mi dete ni ne treba! Moj mozak razmišlja da je to bolesno, ako bih se tako ponašao, onda sam bolestan - govorio je Zola, dok je Miljana plakala.

- Ne mogu da pričam... Nije mi dobro.. Stomak me boli... Ne mogu da stojim, a kamoli da pričam, jesi normalna ti Marija? - jedva je izjavila Miljana.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media