ZOLI PREKIPELO PA ZAPUŠIO USTA MARIJI KULIĆ: Ti si za LUDNICU, sprečiću ČEDOMORSTVO i odgajati DVA DETETA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ZOLI PREKIPELO PA ZAPUŠIO USTA MARIJI KULIĆ: Ti si za LUDNICU, sprečiću ČEDOMORSTVO i odgajati DVA DETETA

Haos u Beloj kući!

Objavljeno:

U "Zadruzi" se sinoć vodila žestoka rasprava o budućnosti veze Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, koja nosi u stomaku njegovo dete. U jednom trenutku, Lepi Mića je stupio u konflikt sa Miljaninom majkom Marijom Kulić koja istrajava u svojim osudama Zole i insistriranju na raskidu i abortusu.

- Ova žena poziva na uništenje života koje se nije ni rodilo. Ona odlučuje o životu svoga deteta. Ona treba da ide u ludnicu. Ja sam na Miljaninoj strani. Pusti da dete živi svoj život - vikao je Mića.

- Ti treba odmah da postaneš deda. Ona je živela kao bubreg u loju, kao nijedno drugo dete. To dete je imalo najskuplju garderobu, kaše, supice, ona je živela kao niko - uzvratila mu je Marija.

- Evo ja kažem ako njih dvoje uđu u brak ja im poklanjam 10.000 evra. Miljana je devojka koja je vas (Mariju) stvorila. Miljana je napravila kuću, ona ti je kupila auto. Njeno dete je njeno dete. Baba kupi detetu stan - vikao je Mića.

Kako su Zoli zasmetale reči koje je Marija uputila na njegov račun, on je rešio verbalno da se obračuna sa njom.

- Ja sam spreman da budem uz nju, daću sve od sebe da se ne desi čedomorstvo! Ti hoćeš da uništiš život mog deteta! Spreman sam da se brinem o Miljani i o deci - vikao je Zola.

- Koje bre čedomorstvo? Debilu, ti si otac kockar, narkoman. Ona dođe i kaže meni da si ti smrad i da je ne voliš - pričala je besno Marija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.