PRVI SUSRET ZOLE I MARIJE KULIĆ! Žestoka svađa, ORILA SE ZADRUGA: Hoćeš da ti DETE bude SOCIJALNI SLUČAJ?
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

PRVI SUSRET ZOLE I MARIJE KULIĆ! Žestoka svađa, ORILA SE ZADRUGA: Hoćeš da ti DETE bude SOCIJALNI SLUČAJ?

Sudar titana!

Objavljeno:

Miljana Kulić, tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i zadrugarima, odlučila je da pozove svoju majku Mariju Kulić da im se pridruži. Inače, ranije večeras kada je Zola ušao u Belu kuću, Marija nije želela da se pozdravi sa njim.

Posle nekoliko sati Miljana je odlučila da suoči svoju majku i čoveka sa kojim čeka dete. Ovom prilikom Marija je istakla kako se nije pozdravila sa Zolom večeras, a onda je ispričala da nisu komunicirali već mesecima.

- Dođi da sediš malo sa nama, da pušiš cigaretu - rekla je Miljana Mariji.

- Sada ti ja trebam? Slušam ja ovde. Slušam sve. Sedim pored vrata i slušam sve što pričate - govorila je Marija Miljani.

To je čovek koji je rekao da ne vidi budućnost sa Miljanom, a sa njom pravi dete. I svima je pričao da sa Miljanom ne vidi budućnost. To je staloženo pričao. Mi se nismo pozdravili - pričala je Marija zadrugarima, a Zola ju je pažljivo slušao.

- Šta on ima meni da pruža ruku? Mi smo završili prošle sezone. On odlazi, niti se javlja... I sada će da mi pruža ruku? Posle toga se nikada nismo videli, čuli, nikada nismo progovorili... Nema šta da se pozdravim sa njim. Može da mi pruža obe ruke, neću - dodala je Marija.

Zola je naglasio da želi da zadrži dete i da u Bosni ljudi odgajaju i sa 250 evra mesečno.

- Hoćeš da ti dete bude socijalni slučaj? Miljana je živela kao bubreg u loju! Najskuplju odeću, mleko, sve... Ona i sada hoće tako! Zola je za neku skromniju varijantu. Dete nije mala stvar! - govorila je Marija.

- Nije mala stvar, ali ja sam pričao sa mojom mamom i rekla je da je Marija sve u pravu! Ne mogu ja da dopustim u našoj vezi da budem kao p**** - nastavio je Zola.

- Ja nisam htela da pričam sa vama na tu temu, da ne bude da sam ja kriva. Tako da sam ja rešila da se povučem i da pustim vas da odlučite, ali vidiš kakva je ona. Ona mene zove... Ako ona nema mozga, što ste pravili decu? Što nisi koristio zaštitu? Njoj ne trebaju više deca - poručila je Marija Zoli.

- Treba meni - bio je Zolin komentar.

Prošlo je nekolko sati i Marija je rešila da ipak porazgovara sa Zolom o novonastaloj situaciji. Ova situacija je bila veoma neprijatna s obzirom na to da su se žestoko svađali pred Miljanom i ostalim zadrugarima.

- Miljana ne mora da se udaje, kad nije za brak i za muža! Nigde nije zapisano da ona mora da se uda. Jednostavno neko nije za brak! Isto i ti! To nije moje dete, nego tvoje i njeno. Ja sedim da obezbedim moja dva deteta. Ti ovde sedi za tvoje dete i daj taj deo, ako hoćeš da daš! Neka ona vidi šta će, ako nećeš - govorila je Marija Zoli.

- Jesi ti odhranila tri svoje ćerke? Odakle ti - upitao je Zola Mariju.

- Moj muž je radio. Kada su deca porasla, ja sam otvorila dragstor. Ti si pokazao sve! Ti si kockar i kraj! Bora je lepo rekao! Sve si prokockao! Prvo mesto na koje si je izveo bila je kockarnica! Moja ćerka Miljana je povodljiva, naivna i glupa, a Tijana i Ana mogu žednog preko vode da te prevedu! A ovu si lujku našao i misliš da možeš da joj radiš šta hoćeš! Slobodno radi! Miljana, on te je kupio sa dve krpe! Haljina i jaknica... - nastavila je Marija.

- Ja sam joj predložila šta će da radi, ja sam videla vaš odnos i šta će vam dete? Ne mogu da čuvam dete za koje nemam sredstva. Ovo dete nije nastalo u ljubavi - pričala je Marija Zoli.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.