UDARILA KRUNIĆKA NA KRUNIĆKU: Otkrivena NAJVEĆA TAJNA! Ivana FLERTOVALA sa POZNATIM PEVAČEM koji je bio s Jelenom!
Ivana Krunić, Foto: Printscreen

SEVAJU VARNICE

UDARILA KRUNIĆKA NA KRUNIĆKU: Otkrivena NAJVEĆA TAJNA! Ivana FLERTOVALA sa POZNATIM PEVAČEM koji je bio s Jelenom!

Odatle netrpeljivost

Objavljeno: 10:23h

Jelena Krunić često napada pevačicu Ivanu Krunić, a sinoć ju je prozvala zbog toga što je Ivana navodno flertovala sa Vladimirom Tomovićem, a pričala je da ima dečka u spoljnom svetu.

Kasnije je Jelena pomenula svog bivšeg dečka Vladimira Matovića, a potom je otkrila da je Ivana ranije sa njim flertovala, iako je znala da je on sa njom tada bio u veuzi.

foto: Printscreen

– Ja sam imala saradnju sa "Elitnim odredima", ja sam radila sa njima u studiju, radila sam prateće vokale. Ja se sećam da je bio moj rođendan. Ne znam tačno koja godina je bila u pitanju. Bila je priča, ja nisam znala da je Vladimir tada imao bilo kakve veze sa Jelenom. Ja sam znala da su Jelena i on bili zajedno i po tome je ona meni bila poznata do tada zato što su mi oni pričali da je Vladimir bio u vezi sa Jelenom Krunić. U tom periodu, oni su bili moji drugovi i ja tada nisam dobila informaciju da je on u vezi sa njom - ispričala je Ivana potom.

foto: Printscreen

Pevačica je dodala da ona nikada ne bi flertovala sa Matovićem da je znala da je on tada bio zauzet jer ni ona ne bi volela da neko muva njenog dečka. Ta afera se desila pre desetak godina.

Bonus video

PAO S*KS U RIJALITIJU! RADE LAZIĆ SVE ISPRIČAO: Radanova se prepustila STRASTIMA, spustila se i DOLE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.