PRAVIO JE HAOS I VUKAO, A ONA JE LUPALA VRATIMA: Komšije Gagija Đoganija otkrile njegovu NAJMRAČNIJU STRANU!
Gagi Đogani, Foto: Printscreen

BILO IM JE NEPRIJATNO

PRAVIO JE HAOS I VUKAO, A ONA JE LUPALA VRATIMA: Komšije Gagija Đoganija otkrile njegovu NAJMRAČNIJU STRANU!

Ima i onih koji kažu da Đogani nije uvek bio divan komšija

Objavljeno:

Gagi Đogani jedan je od glavnih favorita u „Zadruzi“, ako je sudeći po komentarima na društvenim mrežama. Fanovi rijalitija pišu da je denser pokazao svoju dobru stranu i lepo ponašanje.

Takvo mišljenje dele i Gagijeve komšije s Vidikovca gde on živi. Kurir Stars posetio je vidikovačku pijacu, u čijoj se blizini nalazi denserova zgrada.

foto: Kurir

- Ma on je divan čovek, tako fin i kulturan. Na televiziji ga predstavljaju kao lošeg, a nemaju pojma. Uvek nam se kulturno javi kad prođe pijacom, pozdravi nas. Dok nije ušao u „Zadrugu“, svako jutro je svraćao na trafiku da kupi cigare - kaže jedna žena s tezge, a na nju se nadovezuje stariji gospodin koji prodaje elektromaterijal.

- Gagi je car. Na pijaci nema ko ga ne voli! Često ga viđam tu, uglavnom je sam ili s mlađom ćerkom. Nekoliko puta viđao sam i Anabelu da svraća, i ona je veoma fina. Jedino Lunu nisam video dugo, sigurno godinu dana nije dolazila. Gagi me je kupio prošlog leta kad je jednom prilikom svratio da nas pozdravi i kupio nam pivo i vodu. Napolju je bilo veoma vruće, pa je rešio da nas časti. Rekao mi je tada da zna kako nam je jer se i sam namučio radeći svakakve poslove - hvali ga komšija, a tako misle i u lokalnom kafiću. - Svraća ponekad ovde na kafu, sastavi tiket i ode. Nemam šta da kažem loše za njega. Ume da ostavi bakšiš kad ima para, a kad nema, tada ga mi častimo kafom - kaže konobarica.

foto: Kurir

- Nije Gagi neko ko ulaže dosta para, on odigra sitno, sportski, čisto da ima šta da prati. Ne pamtim da je za tiket uplatio više od 200 dinara, a ne igra aparate, samo sportsko klađenje. Ne dobija često, ali kad dobije, ostavi bakšiš - kaže zaposleni u kladionici.

Ipak, ima i onih koji kažu da Đogani nije uvek bio divan komšija.

foto: Sonja Spasić

- Dosta se promenio u poslednje vreme, nije uvek bio takav. Ranije je voleo da popije, bio je pijan, a čuo sam i da se drogirao, ali to ne mogu da tvrdim. Pravio je stalno haos, drao se, svađao preko telefona. Dolazila mu je neka devojka stalno i s njom se prepirao. Izlazila je ispred stana, to je bilo lupanje vratima, buka, ma užas. U pola dana, u pola noći. Nije se znao red. Meni je nekoliko puta bilo neprijatno jer moja tezga PRAgleda na njegov stan. Ali eto, ko mi kaže da neko ne može da se promeni, ja uvek navedem Gagijev primer. Sada je divan čovek - kaže prodavac.

Bonus video

MILICA SE GUŠILA U SUZAMA, A MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Takmičarke ne mogu da se SMIRE, Marija Kulić ih bezuspešno TEŠI!

(Espreso.co.rs/ Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.