ANA KORAĆ GLUMI TRUDNOĆU ZBOG VELIKIH PROBLEMA: Nemaju izbora, morali su da urade OVO
Ana i David, Foto: Printscreen

SVE JE FORA

ANA KORAĆ GLUMI TRUDNOĆU ZBOG VELIKIH PROBLEMA: Nemaju izbora, morali su da urade OVO

Nije sve tako ružičasto!

Objavljeno: 12:43h

Ana Korać i David Dragojević su nakon izlaska iz Zadruge iznajmili stan i započeli zajednički život. Oni se trude da u medijima i na Instagramu što više ispromovišu svoju ljubav.

Ipak, ma koliko se oni trudili, suočavaju se sa problemima sa svih strana. Naime, pored toga što su se njih susreli sa gnevom brojnih fanova, koji su protiv njihove veze, a na strani Aleksandre Subotić, oni izgleda imaju i drugih problema.

foto: Facebook

Na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink smo pronašli objavu na kojoj piše da je Ani zabranjen pristup Crnoj Gori, zbog problema sa ljudima sa one strane zakona.

Samo nekoliko dana pre ovoga mediji su pisali da navodno Ana glumi trudnoću u medijima i ostaje nedorečena da li je zaista trudna ili ne upravo zbog mafije i iz straha od njih.

Koraćeva i Dragojević još uvek nisu nigde otputovali, a nije ih bilo ni u Crnoj Gori, gde su trenutno svi zadrugari sa kojima su se družili. Čudno je to što im se još uvek nisu pridružili.

foto: Printscreen Instagram

Da li ima istine u ovim tvrdnjama? Ostaje da vidimo.

Ana i David su gostujući u emisiji "Narod pita", najavili moguće učešće u "Zadruzi 3", jer im navodno nedostaju momenti provedeni u Zadruzi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.