POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA! Udala se i živi u EMIRATIMA sa troje dece kao u BAJCI!
Ana Šargić, Foto: Printscreen

DRŽI SE SA POZNATIMA

POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA! Udala se i živi u EMIRATIMA sa troje dece kao u BAJCI!

Poznato je da su Srpkinje po mišljenju mnogih najlepše žene na svetu.

Objavljeno:

Ona koja se svojom lepotom, ali i šarmom istakla jeste nekadašnja mis SR Jugoslavije - Ana Šargić. Nekadašnja manekenka Ana Šargić bila je poslednja misica SR Jugoslavije, a ona je titulu misice ponela 2002. godine. Na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

- Sa 19 godina sam postala poslednja Miss Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala- rekla je ranije za jedan portal Ana.

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Živi na relaciji Dubai- Beograd - Berlin, a na njenom zvaničnom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život.

?? #marriageisfun

A post shared by Ana Sargic (@sargicana) on

- Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu- rekla je ona pre nego što je rodila sina.

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji, a još uvek odlično izgleda. Primetno je da je zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticala na njenu figuru.

❤️?? #travel #spain #photography #love

A post shared by Ana Sargic (@sargicana) on

Ana se druži sa svetskim facama, a često ume da objavi fotografiju sa nekog druženja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.