ISPLIVALA PREPISKA SUKIJA I AVE KARABATIĆ! Starleta čula da on IMA PARA, pa kuka za 3.000 evra, a tek KAKO GA MUVA!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

AVA TRAŽI "SPONZORA"

ISPLIVALA PREPISKA SUKIJA I AVE KARABATIĆ! Starleta čula da on IMA PARA, pa kuka za 3.000 evra, a tek KAKO GA MUVA!

Pre nekoliko dana potvrđeno je da "čuveni" Suki koji je rak rana Ane Korać i mnogih drugih devojaka ulazi u novu sezonu Parova

Objavljeno:

Suad Keserović poznatiji kao Suki, koji se povezuje sa Zerinom Hećo, Anom Korać, Tamarom Đurić i Irmom Serjanić, pohvalio se na svom Instagramu da ulazi u osmu sezonu najgledanijeg rijalitija Parovi.

Čim je čula da je Suki neko ko ima novca i da je omiljen kod žena jer ne žali pare, u akciju se bacila Ava karabatić koja je počela da mu šalje poruke non stop. Mi smo dobili prepisku Sukija i Ave od jednog Sukijevog prijatelja koji je u momentu Sukijeve nepažnje napravio ove skrinšotove i dao nam.

foto: Print Screen Instagram

Kako smo saznali Suki je poludeo što je njegov prijatelj ovo uradio i što je bilo ko uopšte video njegovu prepisku sa starletom, a kamoli što je dospela u medije.

foto: Instagram

Ostali smo šokirani Avom i njenim ponašanjem. Započela je razgovor tako što je kukala kako joj trebe usluga i tražila je od njega 3.000 evra za spot jer ona "jadna" ne može sama da skupi toliko para.

Suki joj je glasovnom porukom odgovorio:

- Ma nije problem, ja rekoh treba ti krvim a tri soma - sitnica.

- Pa nije 100 dinara, nego 3 soma - napisala je Ava i opet pitala da li može to da joj završi, a ona ću mu to "odraditi".

foto: Espreso

Odmah zatim je nizu imala i ispad ljubomore i počela da ga ispituje za devojku sa instagram storija, i kao dodala "Mislim briga me".

foto: Espreso

Način na koji mu je sebe "prodavala" je toliki hit da zaista ova prepiska nema cenu!

foto: Espreso

Ostaje nam da se zapitamo na šta su sve neke devojke spremne za nekoliko hiljada evra i da li joj je uopšte palo na pamet da proba da nešto i radi pa da zaradi!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.