MUČI VAS HIPERHIDROZA? Rešite se neprijatnog prekomernog znojenja na ovaj način!
Ukoliko barem jednom nedeljno, dok ste budni, imate epizodu sa prekomernim znojenjem, počnite da sumnjate kako se radi o hiperhidrozi, Foto: Profimedia

rešenje

MUČI VAS HIPERHIDROZA? Rešite se neprijatnog prekomernog znojenja na ovaj način!

Naučnici su dugo vremena radili na rešenju za ovaj problem, a sada konačno možemo da kažemo i da su ga pronašli...

Objavljeno:

Statistički podaci kažu kako 3 odsto svetske populacije pati od hiperhidroze. Ovo je neprijatan problem koji može u potpunosti da poremeti normalan život. U svakodnevnom govoru poznatiji je kao prekomerno znojenje.

Ukoliko ste vi jedni od onih koji pate od hiperhidroze, te često dolazite u neprijatne, ograničavajuće situacije, vreme je da preuzmete stvar u svoje ruke i konačno se izborite s ovim problemom. Naučnici su dugo vremena radili na rešenju za ovaj problem, a sada konačno možemo da kažemo i da su ga pronašli. Perspi Guard sprej revolucionaran je proizvod koji će vam pomoći u borbi sa pojačanim znojenjem.

foto: Promo

Šte je hiperhidroza, koje vrste postoje i ono najvažnije kako se ”obračunati sa njom”?

Znojenje je normalna stvar. Ono je proces koje telo obavlja da bi se rashladilo. Pojačano znojenje, kod većine ljudi, javlja se tokom vežbanja, kao i u okruženju u kome je veoma toplo. Njegova pojava normalna je i kada smo pod stresom. No, s druge strane ima onih ljudi koji se pojačano znoje i onda kada miruju i kojima je obilno znojenje svakodnevna pojava koja ih sputava i stvara neprijatnost u svakodnevici.

Ukoliko barem jednom nedeljno, dok ste budni, imate epizodu sa prekomernim znojenjem, počnite da sumnjate kako se radi o hiperhidrozi.

Tipični simptomi hiperhidroze:

- Znojenje koje ostavlja vidljive tragove, čak i onda kada niste fizički aktivni. Natopljena odeća i vidljivi grašci znoja;

- Mekana, bela i koža koja se ljušti na određenim delovima takođe je pokazatelj problema s hiperhidrozom. Delovi kože na kojima se javlja prekomerno znojenje često su podložni i infekciji.

- Vlažni i lepljivi dlanovi na rukama i mokra stopala.

- Prekomerno znojenje koje ometa svakodnevne aktivnosti. Npr. hodanje u znojavim cipelama, može da bude krajnje neprijatno, ali i da dovede do gljivičnog oboljenja.

U svakom slučaju obilno znojenje krajnje je neprijatan problem, koji komplikuje druženje, komunikaciju, ali i romatični život čoveka. Iako započinje kao fizički problem može da izazove i emotivni disbalans, povlačenje iz društva, što u pojedinim slučajima može da dovede i do depresije. Hiperhidroza može da se javlja na različitim delovima tela – stopala, ruke, glava, teme, pazusi…

foto: Profimedia

Kako ne biste dobar deo dana provodili boreći se sa znojenjem, flekama od znoja na odeći, neprijatnim mirisom, poslušajte ovaj savet i rešite se muke! O delotvornosti proizvoda Perspi Guard svedoče mnogi zadovoljni klijenti.

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa,pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje.

Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® Sprej nije dnevni dezodorans već medicinski Antiperspirant protiv prekomernog znojenja (Hiperhidroze).

foto: Promo

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Njegova cena je 2370 rsd , OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.