LUNA GLEDA KIJU KAO LJUTU KONKURENCIJU?! ĐOGANIJEVA BOCNULA SUPARNICU: Svako ima pravo na svojih PET MINUTA
Luna Đogani, Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Instagram

KOJA ĆE BITI POPULARNIJA?

LUNA GLEDA KIJU KAO LJUTU KONKURENCIJU?! ĐOGANIJEVA BOCNULA SUPARNICU: Svako ima pravo na svojih PET MINUTA

Luna nam je ispričala i po čemu će se njen spot razlikovati od aktuelnih spotova na našoj sceni

Objavljeno:

Luna Đogani, pobednica Zadruge 2, snimila spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug", a kao podrška na licu mesta pojavili su se njen dečko Marko Miljković, otac Gagi Đogani i brat Adam Đogani.

Zanimalo nas je da li na Kristinu Kiju Kockar, pevačicu i pobednicu Zadruge 1 gleda kao na konkurenciju.

foto: Printscreen

- Ne razmišljam u tom smeru. Nisam ja nikome konkurencija, niti je bilo ko meni konkurencija. Baziram se na svoj rad, samo ću se tako i ponašati. Volim da pohvalim svačiji trud i rad. Svako je došao tamo gde je došao svojim trudom, svakome želim svu sreću ovog sveta, ne bih nikada nikoga ugrozila ili komentarisala loše, svako ima pravo na svojih pet minuta - rekla je Đoganijeva.

Luna nam je ispričala i po čemu će se njen spot razlikovati od aktuelnih spotova na našoj sceni, kao i zašto nije pozvala neku od svojih bivših cimerki iz Bele kuće da glumi u njemu.

foto: Printscreen Youtube

- Imaće priču, mene pokreću emocije. Potrudila sam se da ovaj spot prikaže kroz tih par minuta mojih godinu dana u Zadruzi 1, šta sam ja prošla - ispričala je Luna i dodala:

- Nema potrebe, tu će biti devojke koje su profesionalne u tom poslu. Nema potrebe, svako ima svoju ulogu, to nije njihova uloga. Zadrugarke su već uveliko na odmorima, nek su žive i zdrave - dodala je Đoganijeva.

Bonus video

OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ! Gađao Miću nogarom od stolice, a onda i flašom! Umalo voditeljki da razbije glavu, a OVO JE NJEGOVA REAKCIJA?! Navukao gnev naroda!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.