OVAJ NAROD JE NAČISTO ODLEPIO! Otišao na operaciju da mu PRODUŽE ONU STVAR jer ulazi u PAROVE: Žena neće da ga VIDI
Foto: Printscreen

KATASTROFA

OVAJ NAROD JE NAČISTO ODLEPIO! Otišao na operaciju da mu PRODUŽE ONU STVAR jer ulazi u PAROVE: Žena neće da ga VIDI

Kako se bliži početak osme sezone najpopularnijeg rijaliti šou programa "Parovi" potencijalni takmičari postaju sve napetiji

Objavljeno:

Oni se detaljno spremaju za novu sezonu i žele da sebe pokažu u što boljem svetlu, a jedan od njih se baš izdvaja!

Kako ekskluzivno saznajemo, poznatog urologa posetio je jedan od potencijalnih takmičara i tom prilikom je imao neverovatan zahtev koji je čak i doktora šokirao, ali onda je shvatio koliko mu to zapravo znači!

- Došao je čovek kod mene sa zahtevom da uradimo operaciju kako bi mu ugradili penilnu protezu, koja služi da poboljša seksualni život muškaraca- priča poznati doktor.

foto: printscreen youtube

On objašnjava da njihov kodeks nalaže da pre svake operacije moraju da obave razgovor sa pacijentom i provere da li je siguran da želi da se izvede takav zahtev, jer nije direktno preporučen od strane lekara već se traži samoinicijativno.

- On je bio baš uporan da se operiše, i priznao je da zapravo ulazi u Parove, i hoće da dokaže da je prava mašina u krevetu, te ne želi da mu se desi da omane. Cilj mu je da bude bolji od svih prethodnih učesnika koji su prošli kroz vilu, želi da mu i oni mladi zavide - priznao je doktor.

Međutim, pravi problemi su i počeli nakon operacije! Porodica ne želi da čuje za njega ako prevari svoju suprugu pred kamerama, pogotovo nakon ovakve operacije.

foto: Printscreen

- Supruga ne želi da priča sa njim! Nikom nije jasno zašto sa svojih šezdeset godina želi da se dokazuje po televiziji a do sada su imali lep i skaladan brak! On nikako ne želi da odustane od toga i želja mu je bude sa što više žena u vili i obori sve rekorde koji su do sada postojali! Šta će biti, videćemo - otkrio nam je izvor blizak ovom bračnom paru.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.