ISELJAVAJU JE DO 1.AVGUSTA!? Nakon vesti da Luna Đogani NEMA STAN već IZNAJMLJUJE, ISPLIVALO I OVO!
Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

NE DELUJE BAŠ REALNO...

ISELJAVAJU JE DO 1.AVGUSTA!? Nakon vesti da Luna Đogani NEMA STAN već IZNAJMLJUJE, ISPLIVALO I OVO!

Još samo četiri dana!

Objavljeno:

Nakon što je Luna Đogani pobedila u rijalitiju Zadruga, jutro posle nas je sačekao snimak iz njenog novog stana, koji joj je dok je bila u rijalitiju kupila majka Anabela Atijas i opremila.

Svi su imali priliku da vide oduševljenje na licu Lune Đogani kada joj je majka rekla da stan nije iznajmljen već da je to njen stan, koji je ona kupila.

Nakon toga su izlazile razne objave i slike iz stana, a društvene mreže su se usijale od komentara kako pozitivnih tako i negativnih, izašla je objava da taj stan zapravo nije Lunin već da je navodno iznajmljen i da je Luna dobila rok da se iz njega iseli do 1.avgusta.

foto: Printscreen

Ovaj komentar izazvao je buru na mrežama, a onda se priča o ovome nastavila i u studiju sinoć tokom gostovanja Lepog Miće i Marka Miljkovića u emisiji "Narod pita" u Šimanovcima.

foto: Printscreen

Naime, Mića je podsetio na ovu vest, a onda je spomenuo ono što je on čuo.

- Jeste čuli, sele je iz stana, stan nije njen, nego je iznajmljen, vlasnik kad je čuo kad nije šlogirao, ne može da dođe odmah da ih iseli, bolestan je - rekao je Mića, a Dušica je šokirana rekla da nije čula za to i da ne može baš sve da isprati.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.