SAMO NAM JOŠ TO FALI: Luna i Kija ulaze u Zadrugu 3 RUKU POD RUKU! Ponovo ćemo gledati ŽENU i LJUBAVNICU!
Lunu i Kiju ćemo od jeseni možda opet gledali u Zadruzi, Foto: Printscreen Instagram

U PREGOVORIMA SU

SAMO NAM JOŠ TO FALI: Luna i Kija ulaze u Zadrugu 3 RUKU POD RUKU! Ponovo ćemo gledati ŽENU i LJUBAVNICU!

Mediji već danima spekulišu o imenima javnih ličnosti koji će uskoro postati deo nove sezone rijalitija

Objavljeno:

Od trenutka kada je najavljena nova sezona rijalitija Zadruga, javnost pokušava da sazna što više detalja o promena u Imaginarijumu koje će uslediti, a kako Blic otkriva, medijski mag Željko Mitrović i ovog puta će nadmašiti sva očekivanja.

foto: Printscreen

- Očekuju se brojna iznenađenja, a produkcija se trudi da sve drži u tajnosti kako bi iznenadila publiku koja ni ne sluti šta se sprema. Uložen je veliki novac, Željko zaista želi da ispuni očekivanja, te je dao mašti na volju. U ovoj sezoni će uslediti brojne promene, te će pored prostorije pod vodom, zadrugari imati brojne zadatke. Planirano je da što više vremena provode na otvorenom, u raznim igrama, takmičenjima i aktivnostima, a produkcija već radi na novom programu. Zaista će se pomeriti do sada postavljene granice.

Mediji već danima spekulišu o imenima javnih ličnosti koji će uskoro postati deo nove sezone rijalitija, a kako se saznaje, na spisku su Luna Đogani i Kija Kockar.

foto: Printscreen

- Produkcija vrši pregovore sa njih dve. Mnogi smatraju da bi baš one bile pun pogodak, da ruku pod ruku kroče u Imaginarijum. Svakako da ostaje pitanje kakvi bi im odnosi bili, kao i da li bi "supruga i ljubavnica" uspele da se izmire pred kamerama. Njihovo medijsko prepucavanje traje već duže vreme, tako da bi se u rijalitiju nastavila ta uzavrela atmosfera. Čeka se još da se vidi da li će njih dve prihvatiti uslove koje im je produkcija ponudila - zaključuje izvor Blica.

Bonus video

KORAĆEVA JE PLJUNULA NA STOTINE € ZA DAVIDA, NIJE NI TREPNULA! Kontroverzni par proslavlja pola godine veze, a ona IZVISILA ZA POKLON?! ŠOK!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.