KIJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U RIJALITI: Kockareva otkrila da je on NJEN FAVORIT, a ovaj SAVET mu je dala! (FOTO)
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

oglasila se

KIJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U RIJALITI: Kockareva otkrila da je on NJEN FAVORIT, a ovaj SAVET mu je dala! (FOTO)

Pobednica "Zadruge 1" od samog početka je znala da on ulazi u rijaliti

Objavljeno:

Nedavno se proširila vest da je Stefan Karić prvi zvanični učesnik "Zadruge 3". Njegovo ime se često pominjalo tokom prve dve sezone "Zadruge" i Karić je dovođen u ljubavni odnos sa mnogim bivšim zadrugarkama.

Selfijana ?

Објава коју дели Stefan Karic (@karic_stefan) дана

Jedna od njih je i Kristina Kija Kockar, pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", koja je čak nekoliko puta uhvaćena u Stefanovom društvu. Iako su ih mnogi povezivali, njih dvoje su ipak u prijateljskim odnosima, a kada je novinarska ekipa srela Kiju na jednom snimanju, upitali su je da li je čula vest o njegovom ulasku, kao i da li mu je dala neki savet, budući da je ona odnela pobedu u ovom takmičenju.

foto: Printscreen Instagram

- Ja to znam pre vas (smeh). Ako kažem da sam ga savetovala, reći će ljudi da ja režiram "Zadrugu". Neću ništa da ga savetujem, neka se sam snađe. Ja za to znam već duže vreme, pružiću mu podršku, naravno, on je moj dobar prijatelj - ispričala je Kija za Pink.rs.

Sviđa mi se naslov, zezala sam ga danas "San srpskih devojaka". D*pe sam mu pomerala za to. On je jako dobar momak i kulturan, potrudiću se da ga čuvaju tamo - dodala je Kockareva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.