SKANDAL POSLE ZADRUGE! Ana se IZLETELA ZA PTIČICU i otkrila slučajno kako je David ostao bez HONORARA
Ana Korać u emisiji, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA

SKANDAL POSLE ZADRUGE! Ana se IZLETELA ZA PTIČICU i otkrila slučajno kako je David ostao bez HONORARA

Dušica je suočila Anu sa činjenicama da su David i Ana tokom rijalitija dobijali informacije iz spoljnog sveta

Objavljeno: 18.07.2019. 22:15h

Ana Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora gostovale su u emisji "Zadruga - Narod pita" i sa voditeljkom Dušicom Jakvoljević razgovorale o životu u "Zadruzi 2", kao i dešavanjima nakon završetka rijalitija.

foto: Printscreen Youtube

Dušica je primetila da između nekadašnjih prijateljica postoji čudna energija, pa ih je upitala šta se dešava.

- Iskreno, Sanja, Ana i ja se nismo videle otkad smo izašle iz "Zadruge". Čak i sad su David i Ana sedeli gore. Ja bih volela da znam šta se dešava, čini mi se da je neka tenzija - prokomentarisala je Matora.

Ana i njen dečko David Dragojević nisu sišli pre emisije da se pozdrave sa Sanjom i Jovanom, a Dušicu je zanimalo zbog čega se to nije desilo.

- Mi smo došli u 10, nismo znali da ste vi dole, ja sam došla našminkana i sređena, sačekali smo dok nas ne pozovu, nismo znali da je neko dole - pokušala je da se opravda Ana.

foto: Printscreen

Nakon objašnjenja kakva je procedura dolaska u emisiju voditeljka je prokomentarisala koliko je čudno što Koraćeva nije sišla da se vidi sa prijateljicama.

Meni je neprijatno. I baš me briga, ne reagujem na te stvari. Hoću da sednem i da popričam sa njom. Malo mi je neprijatno, javno pričaju neki njeni kako sam ja Anu izdala, ne mogu da poverujem da to na nju utiče - nadovezala se Jovana.

Bivše zadrugarke su ispričale da je navodno nastao problem jer je neko od Aninih prijatelja ispričao da je Matora rekla produkciji ko su Anine i Davidove "ptičice" kako bi dobila nešto zauzvrat, što su i Jovana i Sanja demantovale.

- Ja sam pozvala Sanju da je pitam šta je tačno bilo, niti sam ja Matoru uvredila, a kada sam izašla, svi su me pitali zašto me je komentarisala - ispričala je Ana.

foto: Printscreen

Dušica je suočila Anu sa činjenicama da su oni imali neke informacije iz spoljnog sveta, a Koraćeva se opet pravdala.

- Nismo mi krivi za to, David kada je izlazio kod doktora, uzeo je telefon. Neću da pričam o tome - dodala je Ana i ovim iskazom potvrdila priče o ne plaćanju honorara Dragojeviću.

Sanja je otkrila da neko od Aninih prijatelja širi spornu priču o Jovani i njoj i da smatra da Koraćevoj puni glavu.

- Pozdravi svog prijatelja, treba da ga bude sramota što je takve stvari izjavio. Ta osoba proziva Jovanu na Instagramu, lajvovima, mrzi je i namerno to radi. Imam osećaj kao da on puni Ani glavu - nadovezala se Sanja.

- Ona je prevrtala očima kada sam ja pričala, videla sam taj klip - rekla je Ana.

- Ja sam najpristrasniji prijatelj na svetu, ali ustala sam tada i kažem joj: "Ana, to i to", a ona opet isto. Je l' to razlog da neko mene mrzi i da širi priču i pravi kampanju protiv mene? Mislim da mi treba da sednemo same i da popričamo. Kao da ti je sve što je bilo posle "Zadruge 1" nestalo. Više ne prepoznajem Anči. Totalno je nezainteresovana i hladnokrvna. Ne znam - zaključila je Jovana.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media