OGLASILA SE MACA DISKRECIJA POSLE HAPŠENJA: Nameštaju mi jer neću da uđem u ZADRUGU, prete mi!
Maca Diskrecija, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

KO JOJ VERUJE?

OGLASILA SE MACA DISKRECIJA POSLE HAPŠENJA: Nameštaju mi jer neću da uđem u ZADRUGU, prete mi!

Maca Diskrecija je demantovala da je u završila u pritvoru zbog prostitucije.

Objavljeno:

Mediji su objavili kako je Maca uhapšena u jednom hotelu dok je bila sa biznismenom, te da su joj zbog uzimanja novca za seksualne usluge stavljene lisice na ruke.

- To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi nameštaju zato što neću u Zadrugu. Imala sam dva poziva za taj rijaliti, kao i pretnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u saradnji s njima želi da me psihički uništi, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene što me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovek s kojim se viđam nekoliko meseci i on me ne plaća za seks, već što mu je dobro sa mnom u vezi - ispričala je Maca za Ekskluziva.ba.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, upravo je Maca Diskrecija (pravo ime Senada Nurkić) pričala za medije da se bavi prostitucijom. Pre dve godine je otkrila i svoju, kako je rekla, tarifu - 500 evra za seks sa jednom osobom, 1.000 za grupnjak.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.