NAJVEĆI ESTRADNI ZAVODNIK ULAZI U ZADRUGU 3: Ovaj je GORI I OD SLOBE! Ostavio BOLESNU ŽENU zbog druge! (FOTO)
Svoj ulazak u rijaliti potvrdio je i sam Stefan, Foto: Printscreen

POTVRĐENO

NAJVEĆI ESTRADNI ZAVODNIK ULAZI U ZADRUGU 3: Ovaj je GORI I OD SLOBE! Ostavio BOLESNU ŽENU zbog druge! (FOTO)

Povezivali su ga s mnogim zadrugarkama

Objavljeno:

Stefan Karić, muškarac kojeg su povezivali sa mnogim poznatim damama i koji je bio u braku sa bivšom misicom Dijanom Milojković, potvrdio je da ulazi u rijaliti šou Zadruga 3.

Naime, Stefana su povezivali sa Anom Korać i Lunom Đogani, a često se nalazio i u društvu Kije Kockar. Svoj ulazak u rijaliti potvrdio je i sam Stefan.

?☀️??

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

- Tačno je - rekao je Karić.

Podsetimo, Stefan Karić se dugo zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je obolila od raka. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, čak se Stefan ošišao naćelavo kako bi dao podršku Dijani kada je ostala bez kose zbog terapija, mnogi su se šokirali kada su raskinuli. Spekulisalo se u medijima da ju je Karić prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.

Takođe, pevač Bojan Tomović, koji je već nekoliko meseci u žiži javnosti zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja ličnosti, kako piše pomenuti medij, takođe ulazi u "Belu kuću" u septembru.

foto: Printscreen

Pevač je imao posebne zahteve za ulazak: da ne bude kažnjivan nedeljnim honorarom, s obzirom na to da zbog terapije koju pije ponekad zaspi tokom dana, i da ima sopstevno kupatilo.

Bonus video

VESNA RIVAS izlazi iz Parova

(Espreso.co.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.