FUDBALER CRVENE ZVEZDE ULAZI U ZADRUGU 3: Ovako nešto niko nije očekivao, bio je i u ZATVORU!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK!

FUDBALER CRVENE ZVEZDE ULAZI U ZADRUGU 3: Ovako nešto niko nije očekivao, bio je i u ZATVORU!

Bivši fudbaler Crvene zvezde trenutno pregovara sa televizijom Pink o učešću u narednoj sezoni Zadruge, koja startuje u septembru

Objavljeno:

Nekadašnji reprezentativac Bugarske Blagoj Georgijev je poznat kao veliki zavodnik i već ima iskustva u rijaliti emisijama, s obzirom na to da je učestvovao u bugarskoj verziji Velikog brata.

- Bio je najzgodniji frajer u kući, a pamti se njegova afera sa seks bombom Zlatkom Rajkov, koja je inače bivša devojka njegovog prijatelja i MMA borca Georgija Valentinova. Publika ga je zavolela zbog sportskog duha i šala. On u Bugarskoj važi za veliku zvezdu, a ljudi iz sveta fudbala odlično znaju o kome je reč - rekao je za Kurir dobro obavešten izvor, koji je dodao da se Blagoj i dalje dvoumi oko učešća u Zadruzi.

BG7 by Blago Georgiev www.bg7store.com ???

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Bio iza rešetaka!

Inače, Georgijev je pre četiri godine u Rimu bio uhapšen, jer je novčićem ispisao svoje inicijale na Koloseumu. Blagoj je igračku karijeru završio poslednjeg dana 2017. godine, a najveći trag ostavio je u ruskoj Premijer ligi.

Georgijev iza sebe ima dva propala braka i troje dece, a sa aktuelnom verenicom je na putu da dobije bebu.

Georgijev je za Crvenu zvezdu nastupao u sezoni 2006/2007 i sa crveno-belima je osvojio duplu krunu. Za tim sa Marakane je odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima i postigao je dva gola. Takođe, za reprezentaciju Bugarske je odigrao 50 mečeva na kojima je pet puta zatresao mrežu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.