BRAT LUKE BOJOVIĆA SE PRVI ČUO S MIKIJEM NAKON DISKVALIFIKACIJE: Nadežda se našla na POGREŠNOM MESTU!
Nebojša Bojović je jedan od najboljih Mikijevih prijatelja, Foto: Prinscreen, Dragan Kadić

skandal!

BRAT LUKE BOJOVIĆA SE PRVI ČUO S MIKIJEM NAKON DISKVALIFIKACIJE: Nadežda se našla na POGREŠNOM MESTU!

Beogradski zlatar i brat uhapšenog Luke Bojovića kaže da se čuo sa Đuričićem posle incidenta

Objavljeno:

Miki Đuričič, nakon nasilja nad ženama koje je počinio u rijaliti programu "Zadruga", priveden je juče, a nadležni sud mu je odredio pritvor od 30 dana.

Jedan od najboljih Mikijevih prijatelja Nebojša Bojović ne opravdava njegovo nasilje nad ženama i smatra da treba da odgovara za svoje postupke. Beogradski zlatar i brat uhapšenog Luke Bojovića kaže da se čuo sa Đuričićem posle incidenta.

foto: Prinscreen

"Nema opravdanja za to što je udario žensku osobu, to nikako nije smeo da uradi. Pozvao me je ubrzo nakon incidenta i rekao mi je da se kaje i da mu je jako teško, pogotovo za Nadeždu jer se slučajno našla u dvorištu. Svestan je da nije trebao tako da uradi, ali reagovao je ishitreno. Bio je neraspoložen, a pre svega razočarao se u ljubav jer je imao prevelika osećanja. Video je da nije to što je očekivao. Ona se našla u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu. Iako je on bio isprovociran od strane Suzane i trpi bolove, vratio se u rijaliti da bi bio s njom. Rizikovao je svoje zdravstveno stanje, a morao je da ide na terapije u naredna dva, tri meseca na VMA. Miki je inače prevrtljiv. Čas kaže jedno, čas drugo. Mada, biće oni zajedno sigurno kad se završi rijaliti."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.